راه ترقی

آخرين مطالب

موفقیت 20 دانشگاه در برگزاری کلاس‌های از راه دور دانش

  بزرگنمايي:

راه ترقی- با آغاز شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفند 98 در سطح کشور و همزمان با آغاز نیمسال دوم تحصیلی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با چالش چگونگی تداوم فعالیت های آموزشی مواجه شد و از این رو توجه به آموزش های غیرحضوری بر پایه فضای وب، مورد تاکید معاونت آموزشی این وزارتخانه قرار گرفت.

از این رو دانشگاه ها برای عقب نماندن از سال تحصیلی، کلاس های آنلاین را با توصیه ها و بخشنامه های وزارت علوم برگزار کردند. به موازات این اقدام، کارگروه آموزش الکترونیک در این وزارتخانه تشکیل شد و 70 درصد دانشجویان دانشگاه های وزارت علوم در سایه این آموزش ها، ترم دوم تحصیلی را می گذرانند.

بر اساس آخرین گزارش دریافتی وزارت علوم از دانشگاه ها، تاکنون حدود 20 دانشگاه کلاس های آنلاین را برگزار کرده اند و این کلاس ها همچنان در حال برگزاری است. در ادامه به اسامی این دانشگاه و وضعیت برگزاری کلاس های الکترونیک اشاره می شود.

دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی که از سال 85 کلاس های الکترونیک را برقرار کرده تاکنون پنج هزار و 120 کلاس برخط برای 10 هزار و 200 دانشجو از مجموع 19 هزار دانشجوی خود را تحت پوشش آموزش مجازی قرار داده است.

بر اساس گزارش این دانشگاه، در روز 18 اسفند که تعطیل رسمی بود کلاس های آنلاین دانشگاه شهید بهشتی برگزار و از 10 اسفندماه کلاس های برخط آغاز شد. طبق اعلام این دانشگاه کلاس های آنلاین از نیم سال تحصیلی سال 89 آغاز شد.

وضعیت مخابرات و اینترنت کشور مهم ترین مشکل این دانشگاه گزارش شده است.

دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام نور تاکنون چهار هزار کلاس برخط تعریف کرده و 50 هزار دانشجو از مجموع 230 هزار دانشجو را در این کلاس ها پوشش داده است.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز تاکنون 577 کلاس آنلاین برای پنج هزار و 540 دانشجو از مجموعه 11 هزار و 700 دانشجویی که دارد برگزار کرده است. این دانشگاه کلاس های آنلاین را از 10 اسفندماه برگزار کرد و سابقه این کلاس ها در این دانشگاه به سال 85 بر می گردد.

ظرفیت کلاس های مجازی این دانشگاه با وجود شیوع ویروس کرونا در حال توسعه بوده و به دیگر دانشگاه ها اعلام آمادگی برای برگزاری کلاس های مجازی داده است.

 مشکل این دانشگاه در حال حاضر وضعیت پهنای باند و اینترنت کشور به خصوص در مناطق محروم، حجم وسیع دانشجویان کارشناسی و نداشتن امکانات کافی برای مجازی کردن کلاس های کامل است.

دانشگاه علم و صنعت

دانشگاه علم و صنعت ایران هم تاکنون 2 هزار و 250 کلاس آنلاین برای تمام دانشجویان خود که 12 هزار و 250 نفر هستند، برگزار کرده است؛ کلاس های آنلاین این دانشگاه از 10 اسفندماه آغاز شد و سابقه برگزاری کلاس مجازی در این دانشگاه به سال 83 باز می گردد؛ مهم ترین مشکل این دانشگاه لینک پایدار دسترسی دانشجویان و استادان از خارج دانشگاه اعلام شده است.

دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس تهران تاکنون 450 کلاس بر خط برای چهار هزار دانشجو از مجموع 9 هزار دانشجو برگزار کرده است. دوره های یادگیری الکترونیکی در مقطع کارشناسی ارشد در بیش از 20 رشته از سال 85 در این دانشگاه برگزار می شود و مهمترین مشکل دانشگاه تربیت مدرس دسترسی نداشتن تمام دانشجویان به اینترنت با سرعت مناسب عنوان شده است.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی  هزار و 500 کلاس ویژه برای دانشجویان حضوری و 120 کلاس ویژه برای دانشجویان الکترونیک برگزار کرده است.

تعداد کل دانشجویان پوشش داده شده هفت هزار و 765 نفر است که به تفکیک شامل 590 دانشجوی الکترونیکی و هفت هزار و 175 دانشجوی حضوری است.

کلاس های برخط این دانشگاه از 17 اسفندماه برگزار شد و سابقه این کلاس ها در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به سال 84 باز می گردد؛ وضعیت پهنای باند و اینترنت کشور همچنین کمبود تجهیزات فاوای دانشگاه از جمله سرور مهمترین مشکل اصلی در پوشش کلاس های برخط است.

دانشگاه صنعتی شریف
در دانشگاه صنعتی شریف تاکنون 570 کلاس برگزار شده اما آمار دقیقی از تعداد دانشجویان پوشش داده شده در دست نیست. این دانشگاه در ترم جاری هشت هزار و 562 دانشجو دارد و کلاس های آنلاین را از 12 اسفندماه برگزار کرد. آشنا نبودن استادان با امکانات الکترونیکی و نیاز به آموزش فشرده همچنین دسترسی نداشتن برخی دانشجویان به اینترنت پرسرعت در برخی مناطق محروم 2 مشکل اصلی دانشگاه صنعتی شریف عنوان شده است.

دانشگاه صنعتی شریف از سال 96 کلاس های الکترونیک را برگزار می کند.

دانشگاه تهران
دانشگاه تهران هم در این روزها 2 هزار و 500 کلاس برخط برای 25 هزار دانشجو از مجموع 50 هزار دانشجوی خود برگزار کرده است. کلاس های برخط این دانشگاه از چهارم اسفندماه آغاز شد و سابقه تشکیل کلاس های الکترونیک در دانشگاه تهران به سال 82 باز می گردد.

دانشگاه فنی و حرفه ای
دانشگاه فنی و حرفه ای نیز تاکنون 12 هزار و 600 کلاس برای 28 هزار و 500 دانشجو در 112 شهر برگزار کرده است. این دانشگاه آموزش های مجازی را از 10 اسفندماه آغاز کرد و مهمترین مشکل را وضعیت اینترنت کشور از نظر سرعت و پوشش واحدهای عملی و کارگاهی زیاد در مفاد درسی اعلام کرده است.
دانشگاه های بیرجند، قم، شیراز، صنعتی شیراز، سیسان و بلوچستان، کردستان، هرمزگان، سمنان، فرهنگیان، شهید چمران اهواز و فردوسی مشهد هم بر اساس اعلام کارگروه آموزش الکترونیک وزارت علوم تاکنون کلاس های برخط را برگزار کرده اند که البته در میانه راه با مشکلاتی مشابه دانشگاه های تهران مواجه شده اند اما برقراری این کلاس ها همچنان ادامه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/102550/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای ستاره سابق لیورپول درمورد جانشین کلوپ

مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند

رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد

عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید

پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم

هدیه به حسینی قبل از پرسپولیس

آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی

تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی

پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود

اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم

پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال

تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

آیا ماه به زمین نزدیک است؟

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

یک جهان راز درآمیخته داری به نگاه

عشق زندگی می بخشد

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستانک/ راه نجات

سیگنال مثبت به بورس تهران

هشدار بانک جهانی درباره نفت 100 دلاری

علت گرانی شدید قیمت پیاز

کندوی پول ساز | چطور محصولی مثل عسل را صادر کنیم؟

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش

دردسر توخل؛ غیبت دوباره دو ستاره بایرن مونیخ

پوستر فدراسیون فوتبال برای دیدار امروز فوتسال ایران و ازبکستان

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد