راه ترقی

آخرين مطالب

وداع تدریجی با قرنطینه در اروپا نوشتارها

وداع تدریجی با قرنطینه در اروپا
  بزرگنمايي:

راه ترقی - همشهری / متن پیش رو در همشهری منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
دانمارک، فرانسه، اتریش، اسپانیا، آلمان، ایتالیا و چک در روزهای آینده محتاطانه برای بازگشت به زندگی عادی در دوران کرونا گام بر می‌دارند و کارشناسان در آمریکا درباره چگونگی پایان قرنطینه هشدار می‌دهند
جواد نصرتی/ دولت‌های مختلف در اروپا، خود را برای اتمام تدریجی قرنطینه‌ای که ویروس کرونا به این کشورها تحمیل کرده است آماده می‌کنند و امیدوارند با برداشتن گام‌به‌گام محدودیت‌ها، جلوی فلج شدن کامل اقتصاد خود را بگیرند.
به گزارش فایننشیال تایمز، با وجود برنامه‌ریزی‌ها برای تسهیل برخی محدودیت‌ها، انتظار می‌رود بخشی از این قوانین سخت‌گیرانه برای کنترل بیماری، تا چند‌ماه همچنان در این کشورها باقی بماند. در آمریکا، جایی که بعد از اروپا به کانون بحران همه‌گیری ویروس کرونا تبدیل شد، صحبت از لغو قوانین سختگیرانه محدود‌کننده، ‌در شرایطی که بخش‌هایی از این کشور به‌خصوص نیویورک به‌شدت زیر آمار تلفات ویروس کمر خم کرده‌ زود است با این حال کارشناسان هشدار داده‌اند لغو محدودیت‌ها، باید سنجیده و با توجه به امکانات و شرایط شروع شود.
فرانسه، اسپانیا، بلژیک و دانمارک برخی از کشورهایی هستند که کمیته‌های کارشناسی برای تسهیل تدریجی قوانین محدودکننده تشکیل داده‌اند. اتریش، به‌عنوان نخستین کشور در اروپا، حتی جدول زمانی مشخصی برای خروج تدریجی برخی کسب‌و‌کارها تهیه کرده و انتظار می‌رود از میانه هفته آینده، برخی کسب‌و کارهای کم‌خطر‌تر بعد از هفته‌ها تعطیلی، شروع به‌کار کنند.
در اسپانیا، جایی که نخست‌وزیر پدرو سانچز قرنطینه کامل را تا 26آوریل (حدود سه هفته دیگر) تمدید کرده، محدودیت‌های مشاغل کم‌خطر مانند تولیدی‌ها و بخش‌های عمرانی بعد از عید پاک (یکشنبه آینده) رفع خواهد شد. او گفته است که گروهی اپیدمیولوژیست در 2هفته گذشته روی یک برنامه برای شروع مجدد فعالیت‌های اجتماعی و اقتصادی کار کرده‌اند.
آنیه‌لو بورلی، رئیس آژانس دفاع غیرنظامی ایتالیا هم که مسئول واکنش به بحران کروناست گفته است که «فاز دو» قرنطینه در این کشور احتمالا از ‌ماه آینده (سه هفته دیگر) شروع خواهد شد؛ «نمی‌خواهم تاریخ مشخصی اعلام کنم اما از حالا تا 16‌ماه می ‌احتمالا اطلاعات مثبت جدیدی خواهیم داشت که می‌توانیم بر اساس آنها فاز دو را شروع کنیم.»
ادواردو فیلیپه، نخست‌وزیر فرانسه هم گفته است که فرایند برداشتن قرنطینه در این کشور بدون‌سابقه و قطعا بسیار پیچیده خواهد بود؛ «قطعا اینطور نخواهد بود که همه در هر جایی کاملا آزاد باشند.»
اتریش هم با جدول مشخصی، خود را برای بازگشت به زندگی عادی آماده می‌کند.
بر خلاف اروپا، در آمریکا فعلا صحبت از زمان برداشتن محدودیت‌ها نیست بلکه کارشناسان درباره چگونگی لغو این محدودیت‌ها صحبت می‌کنند. به گزارش نیویورک تایمز، 4دانشمند آمریکایی در گزارشی که اخیرا منتشر شده، به این مسئله اشاره کرده‌اند که شرایط باید شهر به شهر بررسی شود و تصمیم‌ها باید متناسب با شرایط هر ایالت و منطقه گرفته شود. آنها با این حال به این مسئله مهم اشاره کرده‌اند که اگر شرایط آرام شود، کشور باید توانایی انجام 750هزار تست کرونا در هفته را داشته باشد. این رقم البته حداقلی در نظر گرفته شده و ممکن است تست‌های بیشتری مورد نیاز باشد. به گفته آنها، اگر ایالتی این توانایی را داشته باشد که از هر فرد مشکوک تست بگیرد، می‌تواند به اقدام بعدی که ردیابی و ایزوله‌کردن افراد مرتبط است فکر کند. هر بار که تست یک نفر مثبت است، سیستم خدمات درمانی باید این توانایی و زیرساخت‌های مورد نیاز را داشته باشد تا تمام تماس‌های این فرد را شناسایی و ردیابی کند و افرادی که با او تماس داشته‌اند را تا زمان مشخص‌شدن وضعیت ابتلای آنها قرنطینه کند. این کار، یک چالش بزرگ برای آمریکا خواهد بود. برخلاف برخی کشورهای اروپایی که از ردیابی تلفن همراه بیماران می‌توانند نقشه ارتباطی فرد مبتلا را تهیه کنند، این کار به‌خاطر مشکلات زیرساختی و حقوقی عملا غیرممکن است. علاوه بر آن، بخش درمان در آمریکا منابع و نیروی انسانی کافی برای چنین کاری ندارد. یکی از کشورهایی که از این روش برای شناسایی بیماران و افراد مرتبط با آنها استفاده کرده جمهوری چک است. این کشور امیدوار است با اجرای قرنطینه هوشمند در سراسر کشور، جامعه را برای بازگشت به شرایط عادی آماده کند.
داشتن منابع و زیرساخت کافی، نقشی تعیین‌کننده در بازگشت زودهنگام کشورها به زندگی عادی دارد. به همین‌خاطر است که اتریش، کشوری که به واسطه زیرساخت‌های بهداشتی و توانایی بالای گرفتن آزمایش کرونا شرایط بهتری نسبت به همسایه‌هایش داشته، کشور پیشگام برای بازگشت به شرایط عادی در اروپاست. بر اساس جدول زمانی، مغازه‌های کوچک از بعد از عید پاک شروع به‌کار خواهند کرد. دیگر کسب‌و‌کارهایی که ریسکشان کمی بیشتر است، مثل آرایشگاه‌ها، فعالیت‌هایشان را از ابتدای‌ماه می‌(سه هفته دیگر)، از سر خواهند گرفت. دولت گفته است که دو هفته بعد از آن احتمالا رستوران‌ها و کافه‌ها شروع به‌کار خواهند کرد و تصمیم درباره برگزاری رویدادهای عمومی در‌ ماه جولای (ابتدای تابستان) بعدا گرفته خواهد شد. زمان بازگشایی مدارس هم اعلام نشده است. با وجود ارائه این جدول زمانی، دولت گفته است که اقدامات پیشگیرانه و کنترلی برای چندین‌ماه باید در سراسر این کشور رعایت شود. یکی از این موارد، استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی است. آلمان برخلاف اتریش، محتاطانه‌تر درباره خروج تدریجی از قرنطینه موضع گرفته است؛ اشتفان زایبرت سخنگوی آنگلا مرکل چند روز پیش درباره چشم‌انداز پایان قرنطینه گفته است: «باید بدانیم در مرحله‌ای نیستیم که به مردم بگوییم می‌خواهیم در مقررات سهل‌گیری کنیم. البته که می‌توانیم از نظر روانی برای آن آماده باشیم اما هم‌اکنون، پیامی که اهمیت دارد ماندن در خانه است.»
کارشناسان در اروپا هشدار داده‌اند دولت‌ها باید درباره هر تصمیمی که می‌گیرند، ‌با مردم مشورت کنند و آنها را در جریان تصمیم‌هایشان قرار دهند. کریستیان ووپن استاد اقتصاد و اخلاق در دانشگاه کلن و مشاور فرماندار ایالت راین وست‌فالن در این‌باره به فایننشیال تایمز گفته است: «درست است که الان نمی‌توانیم درباره گشایش در جامعه صحبت کنیم اما می‌توانیم درباره چگونگی آن با مردم حرف بزنیم. مردم لیاقت این رفتار را دارند. آنها سختی زیادی متحمل شده‌اند و باید به کارهایی که رهبران سیاسی قرار است در ماه‌های آینده انجام دهند اعتماد داشته باشند.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/106543/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش همتی به سخنان قالیباف؛ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید

سرقت عجیب سهمیه بنزین؛ مواظب کارت سوخت خود باشید!

پیانو هم قیمت یک آپارتمان شد

آنالیز شبانه تیم ملی فوتسال در بانکوک

خلاصه بازی مس رفسنجان 1(5) - پیکان 1(4)

سردار برای بازی متفاوت رم فیکس شد

عربستان اسپانسر فیفا شد!‏

پرفسور کروس آلمان را قهرمان اروپا می‌کند

وینیسیوس: وقت قهرمانی دوباره رئال در ‏CL‏ است

هلاکت 2 تروریست با عملیات پهپادی نیروهای امنیتی در اطراف زاهدان

سردار اشتری: شهید حجازی دارای سبک فرماندهی بود

سردار فدوی: نقش شهید حجازی در توانمندسازی مقاومت موثر است

غریب‌ آبادی: آمریکا صلاحیت ورود به عرصه حقوق بشر را ندارد

طوفان نمک کوهنوردیه!

آرنولد از رقابت با استالونه می‌گوید

تهدید خانواده آرمان عبدالعالی به شکایت از فیلم «بی بدن»

دو تا کلیه محکم و پرکار، در عین حال ترد و کرانچی!

صفحه مجازی همسر سابق «مهدی قائدی» بسته شد

مافیای موسیقی در ایران فقط برای موسیقی پاپ هست؟

تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد

تجاوز به چپ کامیون چهار کشته برجای گذاشت

دبی هنوز در زیر آب!

استنشاق گاز شادی‌آور با طعم قلیان‌های مرگ‌آور!

دفترچه آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور 1403 منتشر شد

سیلاب در گلزار شهدای کرمان

تخریب منازل مسکونی در زاهدان بر اثر طوفان

دستگیری 70 زورگیر و سارق موبایل در تهران

ناسا 2 ماموریت رصد زمین را پس از 18 سال متوقف کرد

داستانک/ سمعک با کارکرد متفاوت

جبهه پایداری معامله‌گر است

اسراییل‌ ضربه راهبردی خورده است

دردسر تیک‌تاک

ائتلاف غرب علیه نفت روسی

اتفاق جدید در بازار مسکن؛ خریداران مسکن و مستاجران منتظر تغییر باشند

قیمت این خودرو 30 میلیون تومان ارزان شد

غافلگیری یک بازیکن جلوی چشم خانواده‌اش

احمدی و سورگی هم با پرسپولیس رفتند

پول رسید، پرسپولیسی‌ها خندیدند

بنزما و طلسم بزرگان؛ کریم را چه می‌شود!‏

شغل جدید ستاره نیوکسل؛ راننده کامیون!‏

دو بازیکن از تمرین یک‌راست به بیمارستان رفتند!‏

رئیسی: هرکجای کشور فسادی دیده شود مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد

انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ایران: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

از حواشی ادامه دار یک پلتفرم تا صدرنشینی «محفل»

بازی جالب حدس چهره با سیدجواد هاشمی

آهنگ محسن چاوشی به نام «شاه مقصود» برای طرفدارانش

آتش‌سوزی مهیب اطراف بیمارستان هفت‌تیر در منطقه شهرری

شناسایی و دستگیری داوطلبان متخلف آزمون‌های روز اول کنکور 1403

ایران می تواند پرتاب انسان به فضا را رقم بزند؟