راه ترقی

آخرين مطالب

اوباما و 2 هزار مشاور در کنار بایدن نوشتارها

اوباما و 2 هزار مشاور در کنار بایدن
  بزرگنمايي:

راه ترقی - شرق /متن پیش رو در شرق منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
اگر جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر ایالات ‌متحده آمریکا پیروز شود، متخصصان ارشد سیاست‌ خارجی‌ای که اکنون در کمیپن او مشارکت دارند، می‌توانند بعدها در دولتش سمت‌های ارشد یا میان‌رده را در اختیار بگیرند.
به گزارش هفته‌نامه فارین‌پالیسی، تیم مشاوران غیررسمی معاون‌اول سابق آمریکا در مسائل سیاست‌ خارجی و امنیت ملی اکنون به بیش از دو هزار نفر می‌رسد. در کمپین انتخاباتی بایدن حدود 20 کارگروه قرار دارد که موضوعات گوناگون را بررسی می‌کنند؛ از مسائل مربوط به امنیت ملی گرفته تا کنترل تسلیحات دفاعی و مسائل اطلاعاتی و داخلی.
این گروه‌ها به بایدن در تدوین برنامه سیاست‌ خارجی‌اش مشاوره می‌دهند و به او کمک می‌کنند که چگونه از برخی از تصمیم‌های جنجالی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری کنونی ایالات‌ متحده عقب‌نشینی کند؛ مسائلی مانند محدودکردن پناهندگان و حقوق زنان؛ البته به شرطی که در انتخابات ماه نوامبر پیروز شود.
این در حالی است که برخی از پشت‌ پرده به بایدن مشاوره می‌دهند؛ مانند «الی راتنر» متخصص شرق آسیا و «دنیل بنیم» متخصص امور خاورمیانه که از دوستان نزدیک بایدن به شمار می‌روند و بدون‌شک در دولت آینده او، سمت‌های ارشدی را در پنتاگون، وزارت خارجه و نهادهای اطلاعاتی برعهده خواهند گرفت.
راتنر و بنیم در کنار 49 فرد دیگر، ریاست کارگروه‌هایی را برعهده دارند که به‌عنوان مدیران بایدن در موضوعات مختلف ایفای نقش می‌کنند. آنان در زمینه سیاست‌ خارجی، دفاع و امنیت داخلی به معاون‌اول سابق آمریکا مشاوره می‌دهند و در کنار این افراد متخصصان امنیت ملی حضور دارند که در زمره ایده‌پردازان و تدوین‌کنندگان اصلی بایدن به شمار می‌روند.
به گفته منابع آگاه، این افراد بخش رسمی از کارزار بایدن نیستند؛ بلکه آنان به موازات افراد اصلی مشغول به فعالیت هستند تا به نامزد دموکرات‌ها مشاوره‌ غیررسمی بدهند و در تصمیمات کلیدی، داوطلبانه کنار او قرار می‌گیرند. طبق گزارش‌های منتشرشده بیشتر این افراد با جدیت به‌ دنبال آن هستند تا وظایف خود را به ‌طور کامل
 انجام دهند.
اکثر این افراد پیش‌از‌این یا سابقه همکاری با کاخ‌ سفید را داشته‌اند یا در اتاق‌های فکر و صنایع دفاعی مشغول به فعالیت بودند. همچنین برخی از این افراد در دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، سمت‌های ارشد در وزارت‌ خارجه، دفاع یا وزارت داخلی را عهده‌دار بودند. این در حالی است که طبق گزارش‌های از پیش منتشرشده اوباما، شخصا یکی از اصلی‌ترین افرادی است که در کنار بایدن تلاش می‌کند تا ترامپ را در این انتخابات شکست دهد. پیش‌از‌این نیز وب‌سایت آمریکایی پولتیکو در گزارشی نوشته بود که در کمپین بایدن تیمی متشکل از هزار کارشناس امنیت ملی حضور دارند که در 20 کارگروه فعالیت می‌کنند. همچنین سایت فارین‌پالیسی به یک سند داخلی دست یافته که در آن نام مشاوران و حوزه‌هایی که آنان رهبری می‌کنند، آمده است. طبق این گزارش، در هریک از این کارگروه‌ها، ‌زیرگروه‌های مختلفی وجود دارد که موضوعاتی مانند درگیری بین اسرائیل و فلسطین، کمک‌های بشردوستانه و امور پناهندگان با دقت ارزیابی می‌شود. به‌عنوان مثال «رزا بروکس»، مشاور ارشد سابق پنتاگون در امور دفاعی به بایدن مشاوره می‌دهد.
آن‌طور که مشخص است، برای بایدن بازیابی رابطه با اتحادیه اروپا در‌صورتی‌که در انتخابات پیروز شود، اهمیت ویژه‌ای دارد؛ به‌طوری‌که حدود ‌صد نفر در تیم اروپای او مشغول به فعالیت هستند و این تیم توسط سه مقام سابق امنیت ملی در دولت اوباما سرپرستی ‌می‌شود. برخی از این افراد پیش‌از‌این برای هفته‌نامه فارین‌پالیسی یادداشت‌های تحلیلی می‌نوشتند.
در ادامه این گزارش آمده است که اما ایده‌ها و توصیه‌های اصلی را حلقه درونی کوچک وفادار به بایدن مطرح می‌کنند؛ افرادی که انتظار می‌رود در دولت آینده او به‌عنوان مغز متفکر امنیت ملی خدمت کنند. آنچه این افراد به بایدن می‌گویند، معمولا به صورت رمز‌ و ‌راز باقی می‌ماند و کسی از محتوای این برنامه‌ها خبردار نمی‌شود. به گفته یک مقام رسمی در کمپین بایدن، «این مشاوره‌ها طرح‌های اصلی هستند که در یک چاله سیاه ناپدید می‌شوند». این در حالی است که یکی دیگر از مقامات ارشد در اردوگاه بایدن به فارین‌پالیسی می‌گوید که کارگروه‌ها اجازه‌ ندارند تصمیم‌گیری کنند. آنان در واقع مانند ماشین‌های بزرگی هستند که موضوعات را روزانه رصد می‌کنند و بر همه آنان کنترل دارند.
فارین‌پالیسی می‌نویسد که بسیاری از کسانی که در کمپین بایدن داوطلبانه فعالیت می‌کنند،‌ با رسانه‌ها مصاحبه نمی‌کنند و درصدد تبلیغ نیز نیستند؛ ‌هرچند برخی از آنان در اندیشه کسب سمت‌های ارشد در دولت احتمالی بایدن هستند. این در حالی است که از برخی دیگر از افرادی که در اتاق‌های فکر فعالیت دارند، خواسته شده وابستگی خود را به این نامزد دموکرات اعلام کنند؛ اما آن‌طور که فارین‌پالیسی می‌نویسد، نحوه کار در کمپین بایدن نشان می‌دهد که اکثر فعالیت‌های آنان در پشت صحنه و محرمانه است؛ روشی که در تاریخ مبارزات انتخاباتی ایالات‌ متحده چندان غیرمعمول نیست.
پیش‌بینی اکونومیست از پیروزی قاطع بایدن
نشریه اکونومیست آمریکا با تحلیل داده‌های اقتصادی، جمعیتی و نظرسنجی‌ها به پیش‌بینی نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو در این کشور پرداخته و یک پیروزی قاطع را برای جو بایدن هم در بخش آرای مردمی و هم در بخش آرای الکترال پیش‌بینی کرده است. طبق پیش‌بینی این نشریه شانس پیروزی جو بایدن در بخش الکترال کالج 91 درصد است؛ در‌حالی‌که شانس پیروزی دونالد ترامپ در این بخش تنها هشت درصد است. همچنین طبق تحلیل این نشریه، شانس اینکه جو بایدن در این بخش اکثر آرا را کسب کند، 99 درصد و شانس ترامپ برای کسب اکثر آرای این بخش تنها یک درصد است. در ادامه اکونومیست می‌نویسد که پیش‌بینی تعداد آرای الکترال کسب‌شده از سوی جو بایدن بین 249 تا 415 رأی (میانگین 347) است؛ در‌حالی‌که این پیش‌بینی برای دونالد ترامپ بین 123 تا 289 رأی (میانگین 191) است. در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا یک نامزد باید برای پیروزی در بخش آرای الکترال 270 رأی کسب کند. همچنین اکونومیست بر‌اساس تحلیل‌هایش از داده‌های مراجع مختلف و نظرسنجی‌های گوناگون تا تاریخ دوم آگوست پیش‌بینی کرده که جو بایدن در بخش آرای مردم هم دونالد ترامپ را شکست می‌دهد. طبق این پیش‌بینی با تحلیل رقابت تنها بین نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه، بایدن می‌تواند حدود 54 درصد از آرای مردمی را به خود اختصاص دهد و ترامپ 46 درصد این آرا را کسب می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/153413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای ستاره سابق لیورپول درمورد جانشین کلوپ

مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند

رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد

عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید

پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم

هدیه به حسینی قبل از پرسپولیس

آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی

تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی

پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود

اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم

پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال

تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

آیا ماه به زمین نزدیک است؟

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

یک جهان راز درآمیخته داری به نگاه

عشق زندگی می بخشد

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستانک/ راه نجات

سیگنال مثبت به بورس تهران

هشدار بانک جهانی درباره نفت 100 دلاری

علت گرانی شدید قیمت پیاز

کندوی پول ساز | چطور محصولی مثل عسل را صادر کنیم؟

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش

دردسر توخل؛ غیبت دوباره دو ستاره بایرن مونیخ

پوستر فدراسیون فوتبال برای دیدار امروز فوتسال ایران و ازبکستان

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد