راه ترقی

آخرين مطالب

عصر ایران: به جای سرک کشیدن به «بستر» دیگران ، حواس تان به «سفره» مردم خودمان باشد نوشتارها

عصر ایران: به جای سرک کشیدن به «بستر» دیگران ، حواس تان به «سفره» مردم خودمان باشد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - عصر ایران /متن پیش رو در عصر ایران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
چنین وضعیت مبتذل، وقاحت بار و شرم آوری فقط در ذهن بانکی پور برقرار است و نه در ترکیه و نه در هیچ جای دیگر دنیا مصداق ندارد.

راه ترقی

البته هر گونه رابطه خارج از خانواده، ولو آن که یک نفر و یک مورد هم باشد، قبیح است ولی در مورد حاضر، سایت یک چیزی می گوید و بانکی پور چیز دیگری فهمیده و گفته است!
3 - این معما هنوز در سپهر سیاسی ایران حل نشده است که چگونه می توانند آمارهای غربی ها را در جاهایی که به زیان ایران است؛ نادرست و غرض ورزانه بدانند ولی اگر آمار آنها به کارشان بیاید، همان منابع را به قول بانکی پور در مصاحبه اخیرش، "معتبر" بدانند؟!
4 - هر کسی می تواند درباره چهره های سیاسی و تاریخی، نظری داشته باشد و اعلام کند ولی یک سیاستمدار عاقل و با کفایت، هرگز درباره بنیانگذار کشور همسایه این گونه موهن و منفی سخن نمی گوید. آتاترک، شخصیت مهم تاریخ ترکیه است که اغلب شهروندان این کشور برایش احترام قائل هستند و بی احترامی یک سیاستمدار ایرانی به رهبر فقید ترک ها می تواند زمینه ساز واکنش متقابل شود و این، به سود دو ملتی نیست که با احترام و حسن همجواری، در کنار هم زندگی می کنند.
بانکی پور نمی داند که حرمت ها باید حفظ شوند و پرده دری نشود؟!
مشکل همان بند اول این نوشتار است که بعضی ها بعد از رسیدن به کرسی های وکالت و ریاست و وزارت، هنور متوجه نیستند که جایگاه شان فرق کرده و باید حتی در واژه گزینی هم دقت و احتیاط به خرج دهند.
5 - حرف های بانکی پور، نه تنها توهین و تهمت به مردان ترکیه ای است که توهینی بزرگ تر به دهها میلیون زن مسلمان این کشور است. اگر این ادعا درست باشد که هر مرد ترکیه ای 15 شریک جنسی دارد، معنای دیگرش نیز این است که زنان ترکیه ای هم به طور متوسط 15 شریک جنسی دارند چرا که نسبت ترکیب جمعیتی زنان و مردان در ترکیه تقریباً یکسان است.
این در حالی است که چنین وضعیت مبتذل، وقاحت بار و شرم آوری فقط در ذهن بانکی پور برقرار است و نه در ترکیه و نه در هیچ جای دیگر دنیا مصداق ندارد.
بد نیست بانکی پور و همفکرانش بدانند که طبق آخرین برآوردها، تقریباً نیمی از زنان ترکیه دارای حجاب شرعی هستند و این را در کنار آمار ایران بگذارید که آمار زنان ایرانی که حجاب شرعی دارند، زیر 50 درصد است.
واقعاً چگونه یک نماینده مجلس، یک مرد، یک مسلمان و فراتر از همه، یک انسان می تواند دهها میلیون مرد و زن پاکدامن را این گونه قذف کند و بعد با خاطر آسوده سر بر بالین بگذارد؟!
بخشی از گزارش آمار دینداری مردم ترکیه

راه ترقی


6 - بانکی پور برای اثبات مدعای خود دست به دامن فیلم های ترکیه ای شده و گفته است: "شما فضای فیلم های ترکیه ای را هم نگاه کنید می بینید که این موضوع دارد با فرهنگ این کشور عجین می شود." و سپس در جواب خبرنگار که آیا شما فیلم های ترکیه ای را می بینید گفته است: نه، من نمی بینم.
دو نکته درباره فیلم ها و سریال های ترکیه ای که بد نیست بدان اشاره کنیم این است که اولاً فیلم ها و سریال های ترکیه، فقط همان هایی نیستند که ایرانی ها پیگیرش هستند. فیلم ها و سریال های متعددی در ترکیه تولید می شود که اساساً فضایی که بانکی پور بدان اشاره دارد، در آنها وجود ندارد و منزه هستند.
ثانیاً فیلم و سریال در ترکیه، یک صنعت پولساز است که الزاماً جامعه ترکیه را بازتاب نمی دهد، درست مانند فیلمفارسی های قدیمی که حال و هوایی مجزا از زندگی واقعی ایرانی ها داشتند. همین الان نیز همان اندازه که فیلم ها و سریال های ایرانی که در آن زن و شوهرها کنار هم حجاب کامل دارند، بازتاب زندگی واقعی خانواده های ایرانی است، فیلم ها و سریال های ترکیه ای نیز نشان دهنده واقعیت های زندگی ترک هاست!
7 - بانکی پور در جواب منتقدان گفته است: بهتر است بجای تشکیک با ذهن بیدار و جستجوگر، به دنبال حقیقت نتایج کشف حجاب، که برهنگی و سپس فروپاشی خانواده ها را در بر دارد باشیم.
بانکی پور، با هزینه ای به نام توهین به زنان و مردان یک ملت، در نهایت خواسته ثابت کند که سیاست های آتاترک کار را به فروپاشی خانواده در ترکیه کشانده است و به آمار یک سایت آمریکایی هم استناد کرده و آن را معتبر دانسته است. غافل از این که در همان سایت، آمار طلاق و فروپاشی خانواده در ایران، بیشتر از ترکیه اعلام شده است.

راه ترقی


مشکل اصلی این است که عده ای می خواهند حجاب را مترادف عفاف قلمداد کنند و این در حالی است که این دو، الزاماً لازم و ملزوم یکدیگر نیستند، یعنی هر زن محجبه ای، الزاماً عفیف نیست و هر زنی بی حجابی، بی عفت نیست. طلاق نیز، مقوله ای است غیر مرتبط با حجاب و هم زنان باحجاب و هم زنان بی حجاب درگیر این موضوع هستند.
اگر قرار بود بی حجابی در جامعه ای منجر به افزایش طلاق شود، کشورهایی مانند بزریل که نوع پوشش زنان شان را همه می شناسند، باید در صدر جدول طلاق های جهان بودند و حال آن طبق آمار همین سایت، ایران در رده 13 طلاق جهان است و برزیل در رتبه 85 (ترکیه هم نوزدهم است).
این که حجاب را به عنوان یک فریضه دینی و حتی بخشی از فرهنگ ایرانی ترویج کنند، امری شایسته است ولی فروکاستن مساله به آن و ندیدن عوامل بنیادین فرهنگی و معیشتی و حتی سیاسی در موضوع طلاق، بخشی از ساده انگاری مخربی است که به هزار تاسف در بسیار از امور و شؤون کشور شاهدش هستیم.
8 - به بانکی پور و بانکی پورها که در دولت و مجلس و نهادهای تاثیرگذار بر سرنوشت ملت ایران هستند، توصیه می کنیم به جای سرشماری شرکای جنسی این و آن، به شمارش تعداد فزاینده فقرا در ایران خودمان بپردازند؛ به جای سرک کشیدن به تختخواب دیگران، حواس تان به سفره مردم خودمان باشد و توان و زمان شان را به اصلاح وضعیت نابسامان داخلی به ویژه در حوزه اقتصاد اختصاص دهند که رسول خدا (ص) فرمودند: کاد الفقر ان یکون کفرا (فقر انسان را در آستانه کفر قرار مى‌دهد).
می دانید یعنی چه؟ یعنی اقتصاد فشلی که درست کرده اند، مردم را فقیر می کند و آنها را به کفر هم می کشاند و آقایان، در کشاکش کفر و ایمان که امری بنیادین است، درگیر پوشش زنان شده اند که امری نمادین است: خانه از پای بست ویران است، خواجه در بند نقش ایوان است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/875396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیگاری‌ها روزی 20 میلیارد تومان پول را دود می‌کنند

فدراسیون کمترین هزینه را برای فوتبال بانوان دارد

نخسیتن بازیکنی که کمپانی خواستار جذب او شد

مسی- سوارس؛ همان همیشگی

لحظه عبور مهسا میرزاطبیبی از مانع 3.80 متری

آخرین وضعیت و برنامه های آتی تیم ملی

مشاجره جنجالی ضیا عربشاهی و محمد نوری

خلاصه بازی اینتر میامی 1-3 آتلانتا یونایتد

4 طلا و 4 نقره برای ایران در روز نخست

رویترز: سه کشور اروپایی با وجود مخالفت آمریکا مصمم به پیگیری قطعنامه علیه ایران در شورای حکام هستند

اعتبارنامه جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم تصویب شد

عکس جدید از تیپ احمدی‌نژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام

بررسی اعتبارنامه‌ها حاشیه‌ساز شد؛ توضیحات قالیباف درباره اعتراض به اعتبارنامه منتخبان مجلس

خبر جدیدی از بازشماری آرای انتخابات هیات رئیسه مجلس

جدل نمایندگان در صحن علنی مجلس بر سر اعتبارنامه‌ها

سلام «توطئه‌آمیز» به سینمای 2025

«شرق وحشی» و یک یاغی نامدار/ مرثیه یک مادر که ترانه‌ای ماندگار شد

پاسخ استاد شفیعی کدکنی به سوال یک کودک درباره دکتر مصدق

آهنگ جدید/ «مسکن» از حمید عسکری شنیدنی شد

آهنگ جدید/ مصطفی راغب «مهتاب» را منتشر کرد

عکسی که از کنسرت تیلور سوئیفت جهانی شد

این اصلاحات همان اصلاحات دو ماه قبل است؟

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چند سوال از نامزدهای ریاست‌جمهوری

سرمقاله تعادل/ برخوردهای سیاسی با نیاز مردم به مسکن

سرمقاله مردم سالاری/ رفح و دکترین ضاحیه

سرمقاله شهروند/ برنامه محوری و تداوم رویکردهای مردمی؛ ضرورت‌های دولت آتی

گزارش اندیشکده آمریکایی از درماندگی در تحریم نفتی ایران

ایران در تولید گندم به پایداری رسید

شوت زیبای مسی؛ گل اول اینتر میامی به آتلانتا

برترین‌های لیگ برتر ایران تا پایان هفته 29

پیش‌بینی یک کارشناس از دیدار پرسپولیس - مس

دانیال در قزوین بن جانسون بود

20 نماینده آسیا در یورو 2024

عملکرد «اوسمار ویه‌را» با پرسپولیس در یک قدمی اولین جام قهرمانی

تصاویری از چهره غمگین لاریجانی، شمخانی و دولتمردان در مراسم بزرگداشت رئیسی

بررسی اعتبارنامه نمایندگان در دستور کار مجلس قرار گرفت

قالیباف: چشم جهانیان به رفح است؛ دولت‌های اسلامی باید ملاحظات دیپلماتیک را کنار بگذارند

اخبار لحظه به لحظه از انتخابات ریاست‌جمهوری؛ سوت آغاز رقابت‌ها زده شد

الناز شاکردوست؛ «از گم و گور » تا «نبرد رستم و سهراب»

بلایی که فریدون سر زن اولش اورد

علیرضا عصار دلیل حضورش در شبکه نمایش خانگی را گفت

محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های عبور و مرور در جاده‌های شمال

فنلاند از هوا و برق غذا می‌سازد!

گر تو تویی و من منم من نه منم

سرمقاله کیهان/ کاش اندکی از شعور آن خانم آمریکایی را داشتند!

سرمقاله وطن امروز/ راه‌بلد تصمیم‌های سخت

اختیارات رئیس‌جمهور کامل است، اصلاح طلبان با مردم صداقت ندارند

سرمقاله فرهیختگان/ بازگشت به راهبرد مشارکت حداکثری

سرمقاله شرق/ پای بر گُل گذاشتن

سرمقاله ایران/ پروژه ناتمام مرد تکمیل