راه ترقی

آخرين مطالب

18 مدعی انتخابات فدراسیون دوومیدانی در خط استارت ورزشی

  بزرگنمايي:

راه ترقی- «سید محمد شروین اسبقیان»، «محمدرضا آشتیانی»، «جعفر باباخانی»، «کامبیز بابایی»، «علی‌اکبر تیرانداز»، «سید حسین جلالی»، « حامد جولایی»، «افشین داوری»، «مصطفی زرین افضل»، « روح‌الله عسگری»، «حمیدرضا فردین‌پور»، «سیدعلی فرشاد سپهر»، «مجید کیهانی»، «مهدی مبینی»،«محمدرضا محققی»،«مهدی مستجاب الدعوه»، «پژمان معتمدی» و «احسان مهاجرشجاعی» مدعیانی هستند که با حضور در فدراسیون دو و میدانی فرم ثبت نام را تکمیل  و شایستگی خود برای پذیرش این پست را آشکارا اعلام کردند.

اما  حضور این تعداد علاقه‌مند به ریاست بر فدراسیون دو و میدانی کشور سوال برانگیز است و مهم‌ترین سوالاتی که در این ارتباط مطرح می‌شود عبارتند از اینکه آیا این حجم از مشارکت در قبول مسوولیت در فدراسیون دو ومیدانی طبیعی است و یا موضوع دیگری پشت پرده انتخابات این فدراسیون قرار دارد؟ آیا این افراد فقط برای خدمت به دو و میدانی در این عرصه حضور پیدا کرده‌اند یا هدف دیگری را دنبال می‌کنند؟ چند درصد از شرکت‌کنندگان در عرصه انتخابات دو و میدانی علاوه بر دانش مدیریت در این رشته ورزشی تخصص نیز دارند؟ آیا مشارکت کنندگان توانایی مرتفع کردن مشکلات این رشته را دارند و راهکارشان در این رابطه چیست؟ آیا آنان همانند برخی دیگر از مدیرنماها معتقدند تنها زمان مشکلات را حل خواهد کرد و به آن اعتقاد دارند؟ آیا می‌دانند در حال حاضر چه تعداد ورزشکار در کشور شاغل در این رشته هستند؟ آیا شرکت‌کنندگان در این رقابت می‌دانند ورزش دو و میدانی چند رشته دارد و در هر کدام از این مواد چه تعداد ورزشکار آماده مسابقه هستند؟ و 10 ها سوال دیگر که امیدوارم متقاضیان پیش از تکمیل فرم ثبت نام حداقل به این موضوع‌ها فکر کرده و  قدری نیز در آن تامل کرده باشند.

به هر حال پدیده «ثبت نام برای احراز پست مدیریت در این فدراسیون و سایر فدراسیون‌های ورزشی» را از جنبه‌های عمومی و فنی مورد ارزیابی قرار دادیم که در ادامه به آن اشاره می‌شود.

جنبه های عمومی

این روزها کمتر کسی را پیدا می‌کنید که تاثیرگذاری رسانه‌های جمعی و گروهی و نقش آنان در افزایش ضریب نفوذ ورزش در بین اقشار مختلف مردم را قبول نداشته باشد. همچنین بخش مهمی از توسعه ورزش‌های همگانی و قهرمانی به جذابیتی است که رسانه‌های‌ ورزشی ایجاد می‌کنند و مردم با توجه به این مولفه‌ها به ورزش کردن علاقه‌مند شده‌اند.

این موضوع به صورت عام در تمامی رشته‌های ورزشی تاثیر داشته و در ورزش‌هایی که رسانه‌ها در آنجا حضور کم رنگی دارند، قطار آن ورزش بر ریل توسعه قرار نخواهد گرفت. در این بین دو و میدانی نیز از این قانون تبعیت می‌کند و مستثنی نیست و با کمک رسانه‌ها، روز به روز بر تعداد علاقه‌مندان به آن افزوده می‌شود. از سوی دیگر تعداد علاقه‌مندان به این رشته قدیمی و پر نفوذ در جهان با هیچ یک از رشته‌های مشابه و متناسب قابل مقایسه نیست.

این مساله به حدی قابل توجه است که هواداران از مدت‌ها قبل برای تماشای مسابقه‌های دو و  میدانی بلیت تهیه و از ساعت‌ها قبل در ورزشگاه‌های محل مسابقه حاضر می‌شوند که به عنوان مثال فینال 2 یکصد متر که شروع و پایان آن  در کمتر از 10 ثانیه اتفاق می‌افتد را از نزدیک مشاهده کنند.

تمامی این مسایل دست به دست هم می‌دهد و باعث می‌شود علاوه بر قهرمانان این رشته ورزشی، مدیران این رشته نیز بیشتر دیده شوند و  در صدر اخبار رسانه‌های ورزشی داخلی، بین‌المللی و  جهانی قرار گیرند و همانطور که از ورزشکاران درباره موفقیت و  شکست‌ها، سوال می‌شود از مدیران نیز سوال شود.

به همین علت است که از خیل مشتاقان ریاست بر این فدراسیون 18 نفر جرات کرده سودای ریاست  خود بر این فدراسیون را آشکارا اعلام وحساب خود را از سایرین جدا کنند.

به دو و میدانی باز می‌گردیم در سال آینده بازی‌های المپیک 2020  توکیو را  پیش رو داریم. بازی‌هایی که پس از جام جهانی فوتبال،  پرمخاطب‌ترین مسابقات ورزشی در دنیا است و این مساله به خودی خود جذابیت حضور در انتخابات این فدراسیون را بیشتر از قبل می‌کند و دلیل محکمی برای تعداد بالای شرکت کنندگان در رقابت انتخاباتی است.

جنبه های تخصصی

چنانچه بخواهیم به جنبه‌های تخصصی حضور این تعداد نامزد در انتخابات دو و میدانی بپردازیم در گام نخست به عملکرد رییس قبل و یا رییسان پیشین این رشته می‌رسیم. بسیاری از شرکت‌کنندگان در رقابت انتخاباتی با بهانه اینکه رییس قبلی ضعیف و یا قدرتمند کار کرده به عرصه انتخاباتی ورود می‌کنند.

در همین راستا آنان در صورت اعتقاد به این موضوع که رییس قبلی خروجی خوبی نداشته است برای اصلاح روند و یا اگر قدرتمندانه کار کرده برای تداوم راه او احساس مسوولیت کرده با طرح‌های نو و جدیدتر آمادگی خود برای خدمت بیشتر اعلام می‌کنند.

آیا کسانی که با این هدف وارد عرصه انتخابات شده و یا داعیه ریاست بر فدراسیون‌های ورزشی را دارند با مشکلات این رشته و یا سایر رشته‌هایی که در آن متقاضی هستند آشنایی دارند و یا به صرف اینکه ورزشکاران ملی را می‌شناسند و یا اینکه می‌توانند حمایت کننده‌های مالی (اسپانسر) قدرتمند را جذب کنند به این عرصه ورود کرده‌اند؟

چه تعداد از این متقاضیان با زیر ساخت‌های این ورزش آشنا هستند و می‌دانند اهالی این رشته و ورزشکاران آن چه رنجی از نداشتن امکانات می برند؟

همچنین باید گفت آیین‌نامه وزارت ورزش در خصوص اعلام نامزدی در انتخابات فدراسیون‌ها نیراشکالاتی دارد که باید هرچه سریع این اشکال را برطرف کنند.

به عنوان مثال هر نامزدی که فوق لیسانس داشته باشد، می‌تواند در انتخابات شرکت کند اما قهرمان ملی، جهانی و المپیکی با مدرک لیسانس نمی‌تواند در انتخابات ریاست فدراسیون شرکت کند.

علاوه بر این، نامزدی که سابقه مدیریت معادل مدیر کلی داشته باشد، بدون اینکه تخصصی در رشته ورزشی داشته باشد، می‌تواند در انتخابات ریاست بر فدراسیون‌ها شرکت کند اما ورزشکاران نزدیک به ربع قرن فعالیت در رشته‌ای ورزشی نمی‌تواند. به دلیل اینکه سابقه مدیریتی ندارند، نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند؟ آیا این سوال برای کسانی که آیین‌نامه را می‌نوشتند تداعی نمی‌شود ورزشکاری که ربع قرن از عمر خود را صرف ورزش کرده و سابقه قهرمانی در جهان و المپیک را دارد آیا می‌تواند سابقه مدیریتی داشته باشد؟

آیا این ورزشکار که لیسانس هم دارد برای ریاست بر فدراسیون استحقاق بیشتری دارد و یا مدیر کل با تحصیلات کارشناسی ارشد در حفظ نباتات؟

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/88091/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای ستاره سابق لیورپول درمورد جانشین کلوپ

مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند

رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد

عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید

پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم

هدیه به حسینی قبل از پرسپولیس

آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی

تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی

پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود

اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم

پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال

تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

آیا ماه به زمین نزدیک است؟

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

یک جهان راز درآمیخته داری به نگاه

عشق زندگی می بخشد

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستانک/ راه نجات

سیگنال مثبت به بورس تهران

هشدار بانک جهانی درباره نفت 100 دلاری

علت گرانی شدید قیمت پیاز

کندوی پول ساز | چطور محصولی مثل عسل را صادر کنیم؟

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش

دردسر توخل؛ غیبت دوباره دو ستاره بایرن مونیخ

پوستر فدراسیون فوتبال برای دیدار امروز فوتسال ایران و ازبکستان

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد