راه ترقی
بهترین‌ها را نگه دارید!
شنبه 10 اسفند 1398 - 14:05:23
راه ترقی - آخرین خبر / ما درهفته گذشته تلفیق جذاب مدیریت و روانشناسی را به شما نشان دادیم و بیان کردیم که انگیزه می تواند در داشتن روز فروش عالی به شما کمک کند. ما از انگیزه به عنوان نیرویی یادکردیم که شما را درمسیر درست نگه می دارد.
اما امروز درباره موضوعی صحبت خواهیم کرد، که نیاز به مهارت بالایی دارد. این مهارت یعنی نگه داشتن افراد مناسب در سازمان و تیم تان و همچنین استخدام نیروهای مورد نیاز با بالاترین کارایی برای شما، با تمرین به دست خواهد آمد. چیزی که شما به عنوان رهبر تیم تان باید رعایت کنید این است که خیلی سریع دست به استخدام و انتخاب نزنید. هیچ زمانی را برای افرادی که مسئول این کار در سازمان تان هستند تعیین نکنید. چراکه انتخاب نادرست مشکلات بعدی سازمان شما را به وجود خواهدآورد و تمرکزو انرژی تان را از بین می برد.
به نظر شما استخدام نادرست چه تبعاتی برای شما خواهد داشت؟ شاید با خودتان بگویید که خب اگرهم که به فرض استخدام شما، استخدام خوبی نبود مشکلی پیش نخواهد آمد و می توانید کس دیگری را سریعا جایگزین کنید. اما حقیقت چیز دیگری است. این کار هزینه های زیادی برای شما خواهد داشت. مثلا این که زمان را از دست می دهید. زمانی که برای مصاحبه، استخدام و آموزش آن ها صرف میکنید، برای شما بیهوده خواهد شد. هزینه بعدی که از دست خواهید داد پول شما خواهد بود. حقوق و هزینه ای که برای آموزش آن فرد صرف کرده اید تلف خواهد شد. در این صورت شما همیشه در حال یافتن فردی هستید که استخدام کنید. این طور برآورد می شود که هزینه ای که شما برای استخدام یک فرد اشتباه خواهید کرد، سه برابر حقوق سالیانه آن فرد خواهد بود!!
حال این سوال به وجود می آید که در فردی که برای استخدام آمده است به دنبال چه چیزهایی باید بگردیم؟ حال کمی تخصصی تر بحث خواهیم کرد.
عملکرد های گذشته او تا حد زیادی می تواند به شما کمک کند. تلاش کنید تا بفهمید در پروژه های قبلی خود به چه نتایجی دست یافته. از بزرگ ترین دست آورد هایش در حوزه کاری سوال کنید. سعی کنید سوالاتی بپرسید که هوش او را به چالش بکشد. کنجکاوی فرد می تواند نشان از هوش بالای او باشد. مثلا کنجکاوی او را می توان از سوالاتی از شما می پرسد، تخمین زد. مثلا سوالاتی نظیرآینده شغلی اش در سازمان شما یا حتی در مورد خود شما و فرصت هایی که در این شغل برای او ایجاد خواهد شد.
از او بپرسید اگر صاحب این شغل شود، با چه سرعتی می تواند کار را شروع کند؟ یک کاندید خوب، در مقابل این سوال می گوید که می تواند بلافاصله و باسرعت این کار را قبول کند. اما فردی دیگر ممکن است مشکلات شخصی و مشکلاتی که باعث شده تا از کار قبلی خود بیرون آید را بیان میکند، که این فرد، کاندید مناسبی نخواهد بود. گول معرفی نامه هایی که از محل کار قبلی برای شما می آورند را نخورید و به طور کامل روی آن ها حساب باز نکنید. خودتان با آن محل تماس بگیرید و درمورد شخص پرس وجو کنید. از آن ها بپرسید آیا اگر این فرد دوباره بخواهد به سازمان تان برگردد باز هم حاضرید با او کار کنید یا نه؟ پاسخ این سوال می تواند کمک شایانی به شما بکند.
فرمول معروفی به زبان انگلیسی در تمام دنیا وجود دارد که بسیاری از سازمان های جهان برای استخدام فرد مناسب از آن استفاده میکند. آن فرمول عبارت
است.اول حروف نگلیسی به معنای باهوش،سختکوش،جاه طلب وخوب swan
قانون جالبی که وجود دارد و شما می توانید از آن استفاده کنید، به قانون 3 معروف است. به این معنا که در هرشغلی حداقل با سه کاندید مصاحبه کنید و با کاندید مورد پسندتان حداقل سه بار و در سه مکان مختلف مصاحبه کنید.
کار را در اولین مصاحبه به به کاندید ها پیشنهاد نکنید. اگر از فردی خوشتان آمد از او بخواهید تا برای دومین و سومین بارهم به مصاحبه بیاید.کاندید خوب خودش را در یک مصاحبه نشان نمی دهد. اما در ادامه قانون 3 باید به این توجه کنید که آن فرد حداقل باید توسط 3 تا از همکاران احتمالی اش مصاحبه شود. در یک مصاحبه تنها به خودتان متکی نباشید. ممکن است شما از شخصی خوشتان آمده باشد، اما سایر افراد او را مردود اعلام کنند.
مورد بعدی که خیلی از مسائل استخدام را در بر می گیرد، مسئله حقوق است.این اصل کلیدی را به خاطر بسپارید که افراد مناسب برای شما مجانی کار میکنند. یعنی میزان حقوقی که دریافت میکنند در مقابل کارایی که برای شما دارند، بسیار ناچیز است. البته که در طول مدتی که او سعی در نشان دادن خودش دارد و شما از او مطمئن شدید، باید او را تشویق کرده و در او احساس امنیت ایجاد کنید. اما موضوع مورد بحث ما در همان ابتدای کار و بلافاصله بعد از استخدام است. اگر فردی را از شرکتی دیگر استخدام میکنید، باید حداقل ده درصد از حقوق قبلی وی، بیشتر حقوق بپردازید. این مقدار حقوق، می تواند فرد را راضی کند که از شما حقوق بگیرد.
چگونه می توانیم تیم برنده داشته باشیم؟
گروه روانشناسی صنعتی و سازمانی
Reviver group

http://www.RaheNou.ir/fa/News/101342/بهترین‌ها-را-نگه-دارید!
بستن   چاپ