راه ترقی
اهمیت مداخله سریع کشورها برای توقف شیوع کرونا
دوشنبه 11 فروردين 1399 - 22:12:37
راه ترقی - ایران-کرونا / متن پیش رو در وبسایت ایران-کرونا منتشر شده و انتشار آن به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست
این گزارش از سری گزارش‌های ایمپریال کالج لندن به اهمیت واکنش سریع کشورها در مقابله با شیوع کووید 19 برای پیشگیری از مرگ‌ومیر 40 میلیون نفر در دنیا با اتکا به مدلسازی ارتباط افراد و انتقال بیماری در کشورها می‌پردازد.
در ماه‌های اخیر، جهان درگیر چالش جدی مقابله با شیوع جهانی بیماری کووید 19 است. برخورد تک‌تک کشورهای دنیا در هفته‌های آینده تاثیر بسزایی در سرعت پیشرفت بیماری در دنیا خواهد داشت. در این مطالعه، نویسندگان با استفاده از داده‌های ارتباط افراد در جامعه برمبنای گروه‌های سنی مختلف و شدت شیوع بیماری در 202 کشور‌ دنیا، تخمینی از تاثیر شیوع بیماری بر مرگ و میر را ارائه کرده ا‌ند. سناریوهای مورد مطالعه در کشورها شامل بررسی تاثیر عدم ارائه برنامه‌های کنترلی و مقایسه آن با اجرای افزایش فاصله در اجتماع و محدود کردن ارتباط فیزیکی افراد با هدف شکستن زنجیره انتقال خواهد بود. توجه به این نکته ضروری است که تخمین‌های ارائه شده در این مطالعه بر مبنای داده‌های جمع آوری شده از چین و سایر کشورهای توسعه یافته است و بنابراین، محدودیت هایی برای بسط نتایج به سایر کشور‌ها با شرایط متفاوت وجود خواهد داشت.
نتایج این مطالعه نشان میدهد که در صورت عدم وجود برنامه‌های کنترلی، کووید 19 میتواند منجر به انتقال عفونت به 7 میلیارد نفر در دنیا و مرگ 40 میلیون نفر تا پایان سال 2020 میلادی شود. راهکار‌های کاهش انتقال شامل محافظت از سالمندان (کاهش 60 درصدی ارتباطات اجتماعی برای آنها) و کاهش انتقال در جامعه (40 درصد کاهش ارتباطات اجتماعی برای سایر افراد جامعه) میتواند باعث کاهش پنجاه درصدی مرگ ومیر و پیشگیری از مرگ 20 میلیون نفر بشود. با این حال برمبنای یافته‌های این مطالعه، حتی در فرضیه دوم و اجرای سیاست‌های کنترل انتقال بیماری، سیستم بهداشت و درمان در تمامی کشورها قابلیت پاسخگویی به نیاز بیماران را ندارند. تاثیر این مشکل در کشورهایی با عدم زیرساخت درمانی مناسب چندین برابر خواهد بود. بر مبنای فرضیه‌های این مطالعه کشورهایی که زیرساخت بهداشت و سلامت ضعیف‌تری دارند تا 25 برابر ظرفیت و کشورهایی که زیرساخت بهداشت و سلامت بهتری دارند تا 7 برابر ظرفیت مراجعه، بیمار خواهند داشت.
درنهایت توصیه نویسندگان این مطالعه، تطبیق سریع کشورها با شرایط پیشامده به خاطر شیوع بیماری کووید 19 و گسترش غربالگری، قرنطینه، و محدود کردن حداکثری ارتباطات اجتماعی است. همانطور که در حال حاضر چنین سیاست‌هایی در بسیاری از کشور‌ها در حال پیاده سازی است. اجرای سریع سیاست‌های کنترل انتقال (زمانی که مرگ‌ومیر 0.2 مرگ از هر 100،000 نفر جمعیت در یک هفته است) از مرگ 38.7 میلیون نفر در جهان پیشگیری می‌کند. اجرای سیاست‌های کنترلی با اندکی تاخیر (زمانی که مرگ‌ومیر ناشی از بیماری 1.6 مرگ از هر 100،000 نفر در یک هفته است) از مرگ 30.7 میلیون نفر پیشگیری می‌کند. به تعویق انداختن اجرای سیاست‌های کنترلی جان تعداد بیشتری از مردم دنیا را در معرض خطر قرار می‌دهد.
با وجود اهمیت کنترل شیوع بیماری، نمی‌توان از هزینه‌های هنگفت اقتصادی و اجتماعی سیاست‌های کنترلی چشم پوشی کرد. علاوه بر آن، ادامه چنین سیاست هایی باید تا زمانی که درمان موثر یا واکسن برای این بیماری وجود ندارد نقش حیاتی در کنترل شیوع بیماری و پیشگیری از موج‌های بعدی اپیدمی دارد. در نهایت، این مطالعه با اشاره به تصمیم‌های سختی که کشور‌ها باید در طول هفته‌ها و ماه‌های آینده بگیرند، بر اهمیت واکنش سریع، با تدبیر، و انتخاب‌های درست در نجات جان میلیون‌ها نفر تاکید می‌کند.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/104070/اهمیت-مداخله-سریع-کشورها-برای-توقف-شیوع-کرونا
بستن   چاپ