راه ترقی
ایران از پتانسیل بسیار بالایی برای شرکت های آلمانی برخوردار است
شنبه 20 مهر 1398 - 3:03:05 PM
ایرنا

راه ترقی- بن اشتاین در حاشیه سمینار "روابط تجاری آلمان و ایران - وضعیت و چشم انداز"درهفته گذشته درتهران ادامه داد:«درشرایط حاضر دو کشور بایستی تلاش کنند تا راهی برای گسترش دوباره روابط اقتصادی خود بیابند».

وی با اشاره به روابط مستحکم و دیرینه آلمان و ایران گفت:«ایران به خودی خود درموقعیتی قرار دارد که بتواند مشتری های آلمانی را جذب کند. چنین کشور در حال پیشرفتی در خاورمیانه طبیعی است که برای شرکتهای آلمانی بسیار مهم باشد».

شرکتهای آلمانی به طور کامل ایران را ترک نکرده اند

مدیرعامل اتاق آلمان وایران درباره اظهارات فولکر ترایر(Volker Treier)، رئیس اتاق صنایع وتجارت آلمان(DIHK) مبنی بر اینکه پس از اعمال تحریم های امریکا از 120 شرکت آلمانی که در ایران فعالیت داشتند تنها 60 شرکت باقی ماندند،گفت:«در حال حاضر این سخنان آمار رسمی نیست. صحبت های آقای دکتر ترایر به این معنا بود که ما حدس می زنیم که تعداد 120 شرکتی که در ایران بودند، به نصف رسیده اند.ما شرکت های آلمانی زیادی در بخش انرژی های تجدیدپذیر، شیمی و ماشین سازی داریم. در بخش های دیگر هم شرکت های آلمانی در ایران فعالیت دارند، ولی متاسفانه تعدادشان بسیار کاهش یافته است».

وی تاکید کرد که شرکت های آلمانی ایران را به طور کامل ترک نکرده اند بلکه تنها فعالیت شان را به حداقل رسانده اند.

او در پاسخ به این سوال که آیا احتمال از سرگیری فعالیت شرکتهای آلمانی در ایران وجود دارد یا خیر؟، گفت: «من 100 درصد مطمئن هستم که شرکتهایی که فعالیتشان را در ایران کم کرده اند دوباره فعال خواهند شد. من کمتر شرکتی را می شناسم که ایران را ترک کرده باشد آنها یا با یک دفتر نمایندگی کوچک در ایران باقی مانده اند یا با چند کارمند در ایران هستند. این شرکتها علاقه زیادی به ایران دارند و امیدوارند که سیاست دری به روی آنها بگشاید و دوباره این را شانس را داشته باشند، تا تجارتشان را از سر بگیرند».

فعال اقتصادی آلمانی افزود، تلاش ما در شرایط فعلی حفظ روابط موجود در حداقل میزان خود است.

بن اشتاین معتقد است که اگرچه مشکلاتی پیش روی روابط دو کشور وجود دارد و بیشتر آنها متوجه شرکتهای بزرگ است ولی شرکتهای کوچک و متوسط نیز به طور مستقیم یا غیرمستقیم درگیر مشکلات موجود هستند،برلین و تهران می توانند در حوزه های مربوط به آب، آلودگی هوا و انرژی های تجدیدپذیر با یکدیگر همکاری نزدیکی داشته باشند. «در تمامی این موضوعات میتوان شرایط برد-بردی هم برای ایران و هم برای شرکتهای آلمانی به وجود آورد.»

اینستکس در 2020 عملیاتی می شود

مدیرعامل اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان خاطرنشان کرد که عملیاتی سازی اینستکس تا اوایل سال 2020 یعنی یک سال پس از تاسیس آن انجام خواهد شد.

«اینستکس» سازوکار حمایت از مبادلات تجاری ایران و اروپاست که آلمان، فرانسه و انگلیس بعد از بازگشت تحریم ها از سوی آمریکا علیه ایران برای کاهش اثر تحریم‌های واشنگتن علیه تهران و حمایت از فعالیت شرکت های اروپایی و خارجی در ایران راه‌اندازی کرده‌اند.


http://www.RaheNou.ir/fa/News/83792/ایران-از-پتانسیل-بسیار-بالایی-برای-شرکت-های-آلمانی-برخوردار-است
بستن   چاپ