پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵
اقتصاد

اتصال ۸۲ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت

اتصال ۸۲ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت
راه ترقی - ایرنا/ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال ۸۲ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: توسعه ارتباطات روستایی و عشایری از ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اتصال ۸۲ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به اینترنت پرسرعت خبر داد و گفت: توسعه ارتباطات روستایی و عشایری از اولویت‌های دولت چهاردهم در مسیر تحقق عدالت ارتباطی است.
ستار هاشمی امروز پنجشنبه در آیین افتتاح ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های روستایی و عشایر، اظهار داشت: میهمان‌نوازی ویژگی برجسته عشایر ایان زمین است، این عزیزان همواره آغوش بازی برای پذیرایی از میهمانان خود دارند.
وی، محمدجواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه که از میهمانان ویژه این مراسم بود را خطاب قرار داد و گفت: عشایر غیور ما در دفاع از کیان کشورشان با (اسلحه) برنو از دشمن استقبال کردند!
وزیر ارتباطات افزود: باور و یقین دارم که عشایر عزیز و روستائیان دلاور ما نیازی به امتیاز ویژه ندارند؛ صرفاً نیاز به شرایط مساوی مبتنی بر عدالت دارند که وظیفه ما دولتمردان است این شرایط را فراهم کنیم.
هاشمی، اتصال روستائیان به اینترنت را یکی از اولویت‌های وزارت ارتباطات دانست و تصریح کرد: امروز ۸۲ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشورمان به اینترنت پرسرعت متصل هستند، و این مهم در راستای تحقق عدالت ارتباطی در دولت چهاردهم صورت گرفته است.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۸ هزار میلیارد تومانی برای توسعه ارتباط روستایی و عشایری در دولت چهاردهم، بیان کرد: دولت همچنین برهوشمندسازی مدارس شبانه‌روزی متمرکز بوده است، در دولت چهاردهم نگاه ما بر این است که خدمات پستی ما، با تمرکز بر واژه‌های روستایی و دفاتر روستایی، توسعه پیدا کند و امروز دفاتر پستی ما ۴۳ درصد از پوشش خدماتشان با محوریت روستاها شکل داده‌اند.
ستار هاشمی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که با توسعه مسیرهای ارتباطی روستائیان و عشایر، پدیده شوم دلالی را از میان برداریم تا این عزیزان محصولات خود را به صورت مستقیم به دست مصرف‌کننده نهایی برسانند.
وی در پایان گفت: باید دست به دست هم دهیم و کاری کنیم که اقتصاد روستا را از حاشیه به متن بیاوریم، و به هر میزانی که در این مسیر موفق باشیم، آنگاه است که می‌توانیم بگوییم که اقتصاد روستا پایدار و مردم ما در روستاها ماندگار می‌شوند.


نظرات شما