رژیم غذایی بر خطر ابتلا به کرونا و شدت بیماری تاثیر دارد
دانش
بزرگنمايي:
راه ترقی - آریا / نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر کمتر ابتلا به کرونا و عوارض شدید پس از عفونت نشان میدهد.
اگرچه مشکلات متابولیکی مانند چاقی و دیابت نوع 2 با افزایش خطر ابتلاء به کووید 19 و همچنین افزایش خطر بروز عوارض جدی پس از عفونت مرتبط است، اما تأثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.
در مطالعه اخیر محققان بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی میکردند، در هر دو مورد خطرات کمتری داشتند. به نظر میرسد تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به کووید 19 در افرادی که در مناطق دارای محرومیتهای اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی میکنند بسیار مهم است.
«جوردی مرینو»، سرپرست تیم تحقیق، میگوید: «گزارشهای قبلی نشان میدهد که تغذیه نامناسب یک ویژگی مشترک در بین گروههایی است که تحت تأثیر پاندمی بوده اند.»
در این مطالعه، دادههای مربوط به 592،571 شرکت کننده براساس تکمیل یک نظرسنجی انجام شد. پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد قبل از پاندمی بود. کیفیت رژیم غذایی با استفاده از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.
در طول مدت پیگیری این افراد، 31،831 شرکت کنده مبتلا به کووید 19 شدند. بررسی ارزیابیها نشان داد افرادی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شأن داشتند 9 درصد کمتر با ابتلاء به کووید 19 و 41 درصد کمتر با خطر ابتلاء به نوع شدید کووید 19 روبرو بودند.
محققان تاکید میکنند این نتایج به معنای نادیده گرفتن اهمیت واکسیناسیون و استفاده از ماسک نیست بلکه نشان میدهد که افراد میتوانند با توجه به رژیم غذایی شأن تا حدودی خطر ابتلاء به کووید 19 را کاهش دهند.
-
سه شنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۱:۵۴:۵۸
-
۶۲ بازديد
-
-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/300946/