راه ترقی
خلاقیت و نوآوری؛ کلید فعالیت موفق دانشجویی در فضای مجازی
پنجشنبه 31 تیر 1400 - 11:30:30 AM
ایسنا

راه ترقی- الیکا شفیعی ثابت درباره‌ی شرایط کلی و زمینه‌ها و رویکرد اجرای فعالیت‌های این انجمن در دانشگاه هنر گفت: در این دوره با توجه به شرایط پاندمی کرونا و پایین آمدن کیفیت آموزشی تلاش ما بر بالا بردن سطح دانش آکادمیک دانشجویان و آشنایی آنها با منابعی تازه‌تر از جهان رشته عروسکی است. بنابر این در راستای شکوفایی و تقویت این رشته هنری تصمیم گرفتیم در قالب یک گاهنامه که شامل مجموعه‌ای از سلسله نشست‌ها و جلسات نقد و بررسی آثار عروسکی جهان است و تلاش داریم آن را به ماهنامه تبدیل کنیم، گام های استواری برداریم.

این دانشجوی ورودی 97 رشته نمایش عروسکی درباره برنامه‌های انجمن علمی تئاتر عروسکی دانشکده سینما وتئاتر دانشگاه هنر، بیان کرد: از زمانی که به‌عنوان دبیر انجمن علمی این رشته انتخاب شدم، برنامه یا رویدادهایی را تحت عنوان "برگزاری یک نشست با دانشجویان و گپ و گفتی درباره مشکلات آنها در این رشته" و همچنین برنامه "گفت‌وگویی با نیما دهقان درباره تئاتر دیجیتال و حضور عروسک در دنیای تئاتر" را به صورت آنلاین برگزار کردیم. امیدواریم بازخورد این رویدادها هر چه بیشتر و پررنگ تر نمود پیدا کند.

دبیر انجمن علمی تئاتر عروسکی دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر، درخصوص نقش انجمن ها در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، گفت: مسائل فرهنگی یکی از زیرشاخه‌های فعالیتهای انجمن علمی است که در شرایطی متفاوت از فضای آکادمیک می‌توان به آن پرداخت؛ نظیر فستیوال‌ها که یک فضای خوب فرهنگی را در عین فراهم کردن فرصت شغلی برای دانشجویان فراهم می‌کند.

وی با اشاره به گسترش دسترسی به فضای مجازی و رشد شبکه‌های مجازی، به تبیین نقش تشکل‌های دانشجویی دانشگاه هنر در امر آگاهی‌ رسانی در قالب تولید محتوا پرداخت و اظهار کرد: مسلما جهان گسترده فضای مجازی جا برای کار زیاد دارد و صرفا هم مربوط به شرایط کرونا و قرنطینه نمی شود، بنابراین برای ایجاد فرصت یا ادامه پیدا کردن جریان زندگی باید دنبال خلاقیت و نوآوری بود و دست از تلاش برنداشت؛ نمونه بارز این موضوع تئاتر دیجیتال است که انجمن درتلاش است تا هرچه بیشتر آن را به دانشجو معرفی کند و در کنار آن از نسخه‌های الکترونیک نشریه و پادکست نیز برای ارائه از طریق فضای مجازی استفاده می‌کند.

شفیعی ثابت درباره قدرت و رویکرد انجمن‌های علمی و کانون‌های دانشجویی، برای  جذب دانشجویان و آگاهی آنها از برنامه های انجمن های علمی، بیان کرد: در وهله اول شنیدن و بررسی نیاز دقیق دانشجو در بازه زمانی و بعد تبلیغات گسترده و معرفی درست برنامه ها می تواند شانس گرد هم آوردن دانشجویان بیشتری را فراهم کند. همچنین در جهان هنر، امروز هرچه بیشتر انجمن های مختلف با تکیه بر هنر بینا رشته‌ای بتوانند با هم ارتباط بگیرند، برنامه های مشترک همراه با تعاریف تازه‌تری از هنر را می توانند ارائه کنند.

وی درباره ارتباط انجمن‌های علمی با بدنه حرفه‌ای رشته‌های مرتبط در خارج از دانشگاه و همچنین بازار کار، گفت: برقراری ارتباط مؤثر انجمن‌ها و کانون‌های دانشجویی با فضای خارج دانشگاه خیلی کاربردی و مفید است، چرا که دانشجویان را به سوی فضای حرفه‌ای سوق می‌دهد و باعث شکوفایی استعداد و دیده شدن توانمندی آنها می‌شود.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/284057/خلاقیت-و-نوآوری؛-کلید-فعالیت-موفق-دانشجویی-در-فضای-مجازی
بستن   چاپ