استخدام در بزرگترین فروشگاه آنلاین تجهیزات برق صنعتی

تسلاکالا کارشناس فروش استخدام می‌کندروی خط کسب و کارها

تسلاکالا استخدام می‌کند

شرکت تسلاکالا برای تکمیل نیروی انسانی خود از میان واجدین شرایط برای سمت کارشناس فروش استخدام می‌کند.

شرکت تسلاکالا با هدف توسعه فروش خود در زمینه انواع تجهیزات تابلو های بانک خازنی، کلید اتوماتیک ، کنتاکتور سه فاز و کنتاکتور تک فاز، از کلیه متخصصین و واجدین شرایط که علاقه‌مند به فعالیت در محیطی حرفه‌ای و صمیمی هستند دعوت می‌کند با پرکردن فرم حاوی اطلاعات فردی، نسبت به درخواست استخدام خود اقدام کنند.

مهارت‌های مورد نیاز برای کارشناس فروش در تسلاکالا :

1. مذاکره و فن بیان قوی
  2. تسلط به زبان انگلیسی
  3. آشنایی با فروش b2b
  4. آشنایی با تجهیزات برق صنعتی

افراد واجد شرایط می‌توانند فرم همکاری با تسلاکالا را در سایت شرکت تکمیل و یا به رزومه خود را به ایمیل [email protected] ارسال کنند تا پس از بررسی صلاحیت‌های فردی و تطابق آن با اهداف و برنامه‌های کاری تسلاکالا، برای مصاحبه و دعوت به همکاری با آن‌ها تماس گرفته شود.

درباره شرکت :

شرکت تسلاکالا  بزرگترین فروشنده آنلاین تجهیزات برق صنعتی در ایران است. این شرکت فعالیت خود را از سال 1397 آغاز کرده و با داشتن سال ها تجربه یکی از شرکت‌های فعال در صنعت برق صنعتی است. برای مشاهده قیمت کنتاکتور اشنایدر  و سایر محصولات اشنایدر الکتریک همچنین انواغ برندهای مطرح در بازار مانند هیوندای ال اس فراکو زیمنس و بسیاری برند های دیگر تنها مرجع به روز در سطح اینترنت تا به امروز فقط تسلاکالا است.

برای مشاهده اگهی های استخدام تسلاکالا می توانید به صفحه اختصاصی تسلاکالا در e-estekhdam مراجعه کنید.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.