روشنگری به ادعاهای شرکت خیالی www.AITRADES.com

چرا نباید پوچ کوین را خرید؟روی خط کسب و کارها

چرا نباید پوچ کوین را خرید؟

امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتا به همتا» توجیهاتی هستند که برخی شرکت‌ ‎های خیالی فعال در حوزه ارز دیجیتال برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند.

امنیت بلاکچین، رمز یکبار مصرف گوگل یا تراکنش «همتابه همتا» توجیهاتی هستند که شرکت‌ ‎های خیالی فعال درحوزه بیت‌کویین برای جذب سرمایه ‎های افراد به آن متوسل می‌شوند تا در دنیای مجازی و غیر واقعی که رقم زده‌اند بیشترین بهره و سود را از آن خود کنند. ضمن اینکه  یکی از مهمترین شرکای این مجموعه کلاهبردار فرد شیادی به نام «ش- الف» است که در حال حاضر ساکن آمریکا بوده و هم اکنون تعداد زیادی از مالباختگان  توسط وکلایشان در سراسر دنیا با انجام اقدامات قانونی در پی به دام انداختن این شخص کلاهبردار هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شفافیت چنین شرکت‌ هایی به تبعیت از شیوه یارگیری گلوله برفی سعی می‌کنند سرمایه‎ های جدید را جذب کنند، زیرا حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ‌های جدید دارد. اما واقعیت این توجیهات چیست؟

توضیحاتی که در ادامه آمده می‌تواند پاسخی برای این موارد باشد.

۱- کمپانی به دنبال درآمد چند میلیاردی نیست؟ می توانم بپرسم دنبال چیست؟ فرمودید که کمپانی دنبال این است که این ارز را تبدیل به یک کوین مستقل بکند و با قدرت رشد کند تا بتواند قیمت ارز را به چیزی مثل بیت‌‌کوین برساند. اسم این اگر درآمد میلیاردی و بی‌اساس و موج سواری نیست پس چیست؟ و به پول و سرمایه‌گذاری ما راضی نیست پس چرا شما این‌قدر تلاش می‌کنید که اقبالی را به آن بدهید؟

۲- کمپانی با امنیت بلاکچین هست یعنی چه؟ عوام فریبی هم اگر می‌کنید، لطفا اندکی مطالعه‌تان را بیشتر کنید تا بتوانید کار را بهتر توجیه کنید. لطفا بلاکچین را ابتدا تعریف کنید، سپس بفرمایید با امنیت بلاکچین هست!در سیستم‌های مالی برای انجام یک تراکنش مالی از یک واسطه نظیر بانک استفاده می‌کنند، اما بلاکچین این امکان را به خریداران و فروشندگان پول مجازی می‌دهد که به صورت مستقیم با هم در ارتباط باشند و نیاز به یک شخص ثالث به عنوان واسطه از بین برود. این شکل از تراکنش را «همتابه همتا»می‌نامند، اما هیچ کجا بلاکچین با امنیت و بی‌امنیت نداریم، بلکه یک متد پیش رو داریم که خود نیازمند تعریف چندلایه ی امنیتی است!

۳- گوگل شما را تایید کرده است؟ بر اساس کدام گواهینامه معتبر از گوگل معتبر شده اید؟

رمز یکبار مصرف گوگل را هر کسی می‌تواند برای پست الکترونیک خویش فعال کند و این امکانی رایگان از کمپانی گوگل است، برای هر فرد و سازمانی که در کمتر از سه دقیقه نیز ایجاد می‌شود. پس لطفا از کمبود اطلاعات مردم کلاهبرداری نکنید و به جای این مسائل به دنبال تجارتی منطقی و واقعی باشید. راستی تا یادم نرفته خدمت‌تان عرض کنم که بسیاری ازسایت‌های ایرانی برای اعضای خودشان از رمز یکبار مصرف گوگل استفاده می‌کنند و نرم افزاری ساده و قابل دانلود درگوگل، اپل استور و.. به نام Authenticatorوجود دارد که در اختیار داشتن آن ابداً به منزله‌ی تایید و حمایت گوگل از کاربران و بهره‌گیران آن نیست!

۴- اگر مردم به روزنامه‌ها و اخبار رسانه‌ها گوش ندهند باید به شما که نه پایه‌ای دارید و نه اساس گوش دهند؟ یک رسانه معتبرتر است یا شما؟ رسانه دست کم از یک وزارت‌خانه‌رسمی مجوز دارد و قابل استعلام از یک‎صد جای مختلف هست. در مورد شرکت www.AITRADES.com و پوچ کوین AITRADES این گروه کلاهبردار باتوجه به نیاز‌های عمومی مردم دست به طراحی داستان‌های جذاب و وسوسه انگیز زده اند تا به این وسیله جذب سرمایه کنند و به مقاصدشوم خود دست یابند. با توجه به تکنیک گلوله برفی این شرکت‌های کلاه‌برداری حیات آنها بستگی به ورود سرمایه ای جدید است. زیرا این گونه شرکت‌ها اگر ورودی جدیدی نداشته باشند امکان ادامه حیات و پرداخت به سرمایه گذران قبلی‌ را ندارند و این سیستم کلاهبرداری از هم پاشیده خواهدشد.

۵- اینکه ایران تحریم هست درست است، اما اگر تحریم نبود شما چطور می‌توانستید دروغ پردازی کرده و به واسطه‌ عدم ارتباط با خارج، عوام فریبی کنید؟ هیچ نوع ارزی تا این لحظه در کشور به رسمیت شناخته نشده اما ممنوع هم نیستند مگر اساسا کلاهبرداری و جعلی باشند.

سوئیس کَش، گالف، پنتاگون و پارادایس هم سود می‌دادند، اما چه تعداد انسان را بیچاره کردند؟ بازاریابی شبکه‌ای چه بلایی سر مردم آورد؟ شما کاری بدتر از‌ آنها می‌کنید و با توجه به اعلام قبلی‌ که تمامی‌ وجوه دریافتی از هموطنان گرامی‌ به خارج از کشور مخصوصا به ترکیه و قطر ارسال می‌شود و بدین وسیله باعث خروج کلان ارز و اخلال در نظام اقتصادی کشور عزیزمان در این شرایط حساس شده اند. این شگرد این گونه شرکت‌های کلاه‌برداری است که در صورت بروز هرگونه مشکل با متواری شدن مالکان اصلی‌ کمپانی مال باختگان دسترسی‌ به اموال آنان رانداشته باشند. با توجه و عنایت به هوشمندی و دقت بالای مراکز قضایی‌ و امنیتی کشور برای برخورد و جلوگیری از فعالیت اینگونه شرکت‌های سازمان یافته، در ریشه‌کن کردن عوامل اصلی آنها به زودی حلقه عدالت را بردستانشان خواهند دید.

با توفیق به اطلاع‌رسانی وآگاه سازی مردم فهیم ایران امیدواریم بستری فراهم شود تا ریشه فساد و کلاهبرداری این گونه شرکت ها از کشور عزیزمان برچیده شود.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

«ساحره» فیلم مورد علاقه ویشکا آسایش

ستاره مشهور سینما به بیماری نادر مبتلا شد؟!

هدی زین‌العابدین جدیدترین بازیگر «عطرآلود» شد

پولادگر: تخصیص بودجه فدراسیون‌ها براساس عدالت و شفافیت است

انتقاد وزیر کشور از عملکرد ضعیف غربی‌ها در مبارزه با مواد مخدر

سفر بورل به تهران؛ از بن‌بست در وین تا احتمال گشایش در خلیج فارس

میکروب‌های آب‌های شور قطب شمال، سرنخی برای کاوش حیات در مریخ

97 گلوگاه فساد شناسایی شد/ سامانه ثبت سفارش خودرو کفایت لازم را ندارد

شبکه ارتباطی پرسرعت و با کیفیت، زیرساخت توسعه همه بخش‌ها است

چرا باید سریال «تئوری بیگ بنگ» را در لیست تماشا قرار بدهیم؟

موزیک ویدئوی جدید «قدسیان آسمان» با صدای سبحان مهدی پور

خواننده مشهور به استفاده از بَدَل اعتراف کرد

علیرضا طلیسچی: «ای دل خودم» آغاز تغییر مسیر موسیقایی‌ام است

آهنگ زیبای «دوتایی» از میثم ابراهیمی

آلودگی هوا ادارات 5 شهرستان در خوزستان را به تعطیلی کشاند

چه زمانی می توان دز چهارم یا دز یادآور واکسن کرونا را زد؟

استادزاده‌هایی که از دامپزشکی به پزشکی رسیدند!

خودتان را آماده کنید؛ اوج گرما تا نیمه مردادماه

هشدار سخنگوی ستاد کرونا به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی

افزایش دمای هوای کشور

مردانی: کرونا بر روی سطوح نیست، اسپری ضدعفونی کننده رو کنار بزارید

کارت شرکت در آزمون سراسری منتشر شد

واکنش دادستان کل کشور به ماجرای تجمع دختران بی‌حجاب در شیراز

دادستان کل کشور: انتشار لیست ساختمان‌های ناایمن مصلحت نیست

نسخه بی نظیر و چند زبانه از سرود سلام فرمانده

نامگذاری خیابان قائم به نام شهید صیادخدایی

آغاز ثبت نام کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم

حمله دوباره ریزگردها به عراق

چرا صدا با تنفس هلیوم تغییر می کند؟

هنر داستان نویسی با کورش اسدی

معرفی کتاب «مکاشفه بهاری یک همسایۀ واله»

سفر فلسفی ژیژک با قطار یک مفهوم

طنز تفکر برانگیز، شوخی‌بردار نیست!

پشت نقابی از لبخند استالین

پیکر احمد مهدوی دامغانی فردا به خاک سپرده می‌شود

مدیر کل تعاون،کارورفاه اجتماعی استان البرز خبر داد: هیات اندیشه ورزی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان البرز ایجاد می شود

سرمقاله اعتماد/ نقطه تلاقی شرع عرف و هنجارها

سرمقاله دنیای اقتصاد/ رویایی لرزان

انحراف قنات در زیر یک مجتمع مسکونی در ری/ موضوع در دست بررسی است

طرح نگهداشت شهر منطقه 17 در فصل تابستان ویژه‌تر انجام می‌شود

راهکار جلوگیری از رفتارهای سمی مجازی علیه ورزشکاران در جام جهانی چیست؟

ثبت نام انتخابات فدراسیون فوتبال از 14 تا 20 تیر انجام می‌شود

ایران یک محیط امن برای زندگی و گردشگران خارجی است

دولت سیزدهم برای گردشگری چه کرد؟/ از صفرِ سفر تا بازگشت رونق

کارگروه اندیشه‌ورزی زنان و خانواده وزارت فرهنگ فعال شد