بیوگرافی میثم شکری ساز، کارآفرین جوانروی خط کسب و کارها

بیوگرافی میثم شکری ساز، کارآفرین جوان

دکتر شکری ساز داری مدرک کارشناسی مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی، کارشناسی ارشد مدیریت MBA از دانشگاه اشتنبایس آلمان و امیرکبیر تهران و دکترای کارآفرینی است.

بیوگرافی میثم شکری ساز، کارآفرین جوان
دکتر میثم شکری ساز در سال 1365 در شهر اصفهان به‌دنیا آمد. وی دارای مدرک دکترای کارآفرینی بوده و عمده فعالیت‌های وی هم در همین حوزه یعنی کارآفرینی و مدیریت است.

از جمله‌ مهم‌ترین موفقیت‌هایی که دکتر شکری ساز کسب کرده است می‌توان به دریافت تندیس کارآفرین برتر برای 2 بار اشاره کرد. در ادامه با این کارآفرین جوان و بعضی از فعالیت‌های او آشنا خواهیم شد:

سوابق تحصیلی میثم شکری ساز

شاید بتوان دلیل موفقیت دکتر شکری ساز در حوزه کارآفرینی را تحصیلات وی در زمینه مدیریت و کارآفرینی و جوان بودن ایشان دانست. آشنایی با مشکلات و دغدغه جوانان و در اختیار داشتن دانش و مهارت‌های مورد نیاز وی را به پیشتاز حوزه کارآفرینی تبدیل کرده است.
انتخاب به‌عنوان مدیر برتر فناوری اطلاعات کشور در سال 1396 و دریافت تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان برای 3 سال متوالی از جمله دیگر دستاوردهای دکتر شکری ساز است.
دکتر شکری ساز همچنین سابقه تدریس در مراکز مختلف آموزشی و سیمنارها را هم در کارنامه خود دارد. موضوعاتی همچون مدیریت، بازاریابی، مشاوره کسب و کار، کارآفرینی، مشتری مداری و ... از جمله مهم‌ترین آموزش‌هایی است که در کلاس‌های میثم شکری ساز ارائه می‌شود.

دغدغه‌های اجتماعی میثم شکری ساز

یکی از موضوعاتی که دکتر شکری ساز بارها و بارها درباره آن صحبت کرده و در مورد آن نگرانی داشته است، وضعیت اقتصادی و بیکاری جوانان است. وی کاملا با شرایط جوانان در جامعه امروز آگاه است و گام‌های بلندی برای بهبود وضعیت این قشر برداشته است.
دکتر شکری ساز هم‌اکنون مدیر عامل یک شرکت بزرگ در ایران بوده و تا امروز برای بیش از 500 نفر به‌صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال‌زایی کرده است.
در واقع این مدیر جوان به کارآفرینی جامه عمل پوشانده و در با عملی کردن آن در جامعه و بازار کار باعث کارآفرینی و اشتغال زایی شده است.

دکتر شکری ساز دارای روحیه یادگیری و آموزشی بالایی است و همواره بر لزوم یادگیری، آموزش و انتقال اطلاعات و تجربیات تاکید دارد. برنامه‌ریزی و هدف گذاری هم از دیگر ویژگی‌هایی است که این مدیر جوان به داشتن و تقویت آن‌ها اهمیت می‌دهد.

همه می‌دانیم برنامه‌ریزی یکی از اصول انجام کارهاست و از اهمیت بالایی برخوردار است. کارگاه هدف گذاری، یکی از مهم‌ترین کارگاه‌های آموزشی میثم شکری ساز است که در آن جدیدترین و کاربردی ترین روش‌های برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری به متقاضیان آموزش داده می‌شود.

جوانانی که می‌خواهند در حوزه‌های مدیریت، کارآفرینی، بازاریابی، کسب و کار و آموزش فعالیت کنند، می‌توانند میثم شکری ساز را به‌عنوان الگوی آموزشی انتخاب کنند. دوره های میثم شکری ساز با موضوعات مختلف در حال برگزاری است و این دوره‌ها طرفداران خاص خود را دارند.

کلاس‌های هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی، موفقیت، فروش و بازاریابی تنها چند مورد از عناوین کلاس‌های آموزشی دکتر شکری ساز است.

دکتر میثم شکری ساز آموزش را به‌عنوان یکی از محرک‌های قوی رشد و پیشرفت می‌داند و بسیاری از فعالیت‌های خود را در این راستا سازمان دهی کرده است. برگزاری دوره‌های آموزشی هم در همین راستا با هدف انتقال جدیدترین آموزش‌ها و تجربیات به جوانان انجام می‌شود.
کلاس‌هایی که در ان‌ها جدیدترین تجربیات دکتر شکری ساز به همراه جدیدترین آموزش‌ها به شرکت کنندگان انتقال داده می‌شود.

این مدیر موفق از جمله جوانانی است که با تکیه بر مهارت‌ها و توانایی‌های خود و با محوریت قرار دادن آموزش، به دستاوردهای بسیاری در حوزه‌های متعدد از جمله کارآفرینی و مدیریت رسیده است.
این مدیر جوان بدون داشتن پشتوانه مالی و حمایت‌های سازمانی با دست خالی وارد میدان شد و با تلاش و کوشش به دستاوردها و موفقیت‌های زیادی دست یافت. موضوعی که به عقیده بسیاری افراد امروزه ممکن نیست و برای رسیده به هدفی حتماً باید پیشتوانه مالی بالا داشت.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

جیب خالی، پز عالی!

ماجراجویی راک و امیلی بلانت در اعماق آمازون

حمله کیهان به رضا رشیدپور: حالا که در تلویزیون نیستی دست به سرکوب می‌زنی؟!

ماجرای جالب بازیگر شدن ساعد سهیلی: چای می‌ریختم و سرویس‌ها را نظافت می‌کردم

ایرانی‌ها برای کار و تحصیل به کجاها مهاجرت می‌کنند؟

فیلم زورگیری خشن از زن اهوازی در روز روشن

ایسر از ماوس، کیبورد و پروژکتور Vero سازگار با محیط‌زیست رونمایی کرد

معرفی ویتامین E ؛ هرآنچه باید در مورد خواص و فواید ویتامین ای بدانید

سکانسی از بازی علی شادمان در سریال «یاغی»

امبر هرد: اتهاماتِ جانی دپ باعث شد نقشم در «آکوامن» کم شود

تیزر جدید «چند میگیری گریه کنی 2» منتشر شد

چهره ها/ چهره جدید شهره سلطانی در مراسم شب بازیگر

سینما یعنی... | حس خوب

رونمایی از پوستر سریال «یاغی»

مرضیه برومند از «کلیله و دمنه» می گوید

هدیه های خانم شیرزاد هم مثل خودشه

پخش مستند «میان دو منزل» به یاد عثمان محمدپرست امشب

آهنگ «ریل» با خوانندگی حامد زمانی

موزیک ویدئوی یوسف زمانی به نام "شیک"

اجرایی طنز از موسیقی معروف فیلم «پدر خوانده»

کشف دو تن انواع موادمخدر در پایتخت

اعتراض رئیس جامعه دامپزشکان به تلف شدن توله‌های «ایران»

قتل خونین پسر جوان در جشن تولد

تصادف دو خودرو با شتر 6 کشته و زخمی برجای گذاشت

پلیس باند سارقان سابقه‌دارِ منازل را زمین‌گیر کرد

اولین گلخانه زیر آب جهان با تنوع بیش از 100 نوع میوه و سبزی

دانشجویان بین‌المللی چقدر از دانشگاه‌های ایران رضایت دارند؟

آزادسازی قیمت‌ها، حالِ نمایشگاه کتاب را گرفت

صادرات را قربانی درآمد واردات نکنید

لپ‌تاپ HP Envy 16 و Envy 17.3 با پردازنده‌های گرافیکی اینتل ARC و انویدیا RTX معرفی شدند

آدرنالین پارک

جلسه کاهش زمان صدور پروانه

یک جوری انگلیسی حرف زد که همه ترکیدن!

گورماست میخوام، تقی میخوام

باجناق و شوهر خاله ترکوندن

فیلم «اخطار پنج روزه»، آماده نمایش شد

دوره زمونه عوض شده

نیکول کیدمن از زندگی تام کروز حذف شد!

این هم معنی حریم خصوصی

چهره ها/ سلفی صمیمانه فاطمه معتمدآریا با جمعی از بازیگران

صحبت های مرحوم عثمان محمدپرست در مورد یادگیری موسیقی

آهنگ «هستی من» به خوانندگی زنده یاد ناصر عبداللهی

دوتار نوازی روح نواز از استاد زنده یاد عثمان محمدپرست

ویدئویی از دوتار نوازی مرحوم عثمان محمدپرست و آواز زنده یاد استاد شجریان

تکمیل ظرفیت بهشت زهرا تا 7 سال دیگر

بازداشت شبکه فساد تعدادی از کارکنان دولت در خراسان شمالی

مرگ فرزند یوزپلنگ هم گردن تحریم‌ها افتاد؟

کلاهبرداری 50 میلیاردی با ترفند "دعانویسی و رمالی" در فضای مجازی

روایت گروگانگیری خونین در ایلام