گامی منحصر به فرد در تولید ملیروی خط کسب و کارها

گامی منحصر به فرد در تولید ملی

شرکت پناد پلاستیک که پیش از این در زمینه تولید بشکه‌های پلاستیکی ۲۲۰ لیتری (پلی‌اتیلن) فوق سنگین، رتبه یک را به خود اختصاص داده بود، از محصول تازه خود؛ با نام بشکه فلزی (PLD-9000) رونمایی کرد.

این محصول که می توان از آن به عنوان تحولی مهم در صنعت کشور نام برد، 100 در صد ایرانی است  و بر اساس نیازهای روز و با کیفیتی بالا تولید شده است.

این دستاورد نوآورانه که هم‌اکنون در اختیار مصرف کنندگان داخلی قرار گرفته است، حاصل تلاش گسترده تیم تحقیقات بازار و تیم توسعه محصول شرکت پناد پلاستیک است که با طی پروسه مطالعاتی و بررسی نقاط ضعف و قوت بشکه‌های فلزی و سنتی به عنوان جایگزینی برای آنها تولید شده است.

بهترین ماشین آلات مدرن از کشور آلمان

از سوی دیگر، شرکت تولیدی پناد پلاستیک با وارد کردن ماشین‌آلات مدرن از کشور آلمان، گام‌های مهمی نیز در زمینه تامین انواع بشکه با کارایی و کیفیت بالا برداشته است.

دستاورد تازه این شرکت در بخش تولید محصولات و بومی کردن تازه ترین فناوری جهانی صنعت پلاستیک در کشور است.

بشکه فلزیPLD-9000  چیست؟

شرکت پناد پلاستیک در تولید نسل تازه‌ای از محصولات خود به عنوان یک محصول انحصاری، با ادغام  چند لایه از بهترین آلیاژهای فلزی و مواد درجه یک پلاستیک، محصولی ترکیبی از فناوری مدرن، عرضه کرده که تحولی تازه در توسعه صنعت پلاستیک کشور به شمار می رود.

هدف از این نوآوری، تولید کالایی است که هم دارای خاصیت و کارایی عالی‌ترین بشکه‌های فلزی باشد و هم برخوردار از کیفیت بهترین بشکه‌های پلاستیکی و به همین خاطر، بشکه فوق، جایگزین مناسبی با کارایی بالا در مقایسه با بشکه‌های قدیمی و سنتی از هر دو نوع است.

بشکه فلزی PLD-9000 که به دلیل رنگ نقره‌ای خود، دارای مقاومت بالا در برابر اشعه ماورای بنفش است، 220 لیتر گنجایش دارد.

دو نوع بشکه با کارایی بالا

لازم به ذکر است که تنوع در تولید کالا، همواره یکی از رویکردهای اصلی شرکت پناد پلاستیک بوده است و تولید و عرضه بشکه فلزی PLD-9000 در دو نمونه دهانه باز و دهانه بسته نیز در ادامه سیاست های قبلی این شرکت انجام شده است. بشکه فلزی دهانه باز با ظرفیتی قابل توجه، به گونه‌ای طراحی شده است که خالی کردن مایعات درون آن بسیار ساده است. محصول بشکه دهانه باز این شرکت برای نگهداری طولانی مدت از کالاهایی چون خشکبار و دیگر مواد غذایی و انواع مایعات بهداشتی بسیار مناسب است.

بشکه فلزی دهانه بسته نیز که برای مصارفی چون نگهداری ایمن و طولانی مدت کالاهایی چون گریس، انواع روغن‌های سنتتیک و روغن‌های مینرال و نیمه سنتتیک تولید شده، دارای ویژگی‌هایی منحصر به فردی در نگهداری و حفظ کیفیت کالاهای یاد شده است. این بشکه وسیله‌ای کاربردی و موثر، برای استفاده‌های گوناگون در صنایعی چون نفت و گاز، پتروشیمی، صنایع نظامی، صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، آرایشی، بهداشتی و دارویی است.

درپوشهای سوپاپدار

از دیگر ویژگی‌های این نوع بشکه می‌توان به طراحی و نصب درپوش‌های سوپاپ دار با قطر دو و نیم اینچ اشاره کرد. این درپوش‌ها، علاوه بر ایجاد ایمنی بالا، دارای مکانیزم خودکار در تعدیل فشار اضافی داخل و بیرون بشکه در زمان تغییرات دما هستند. این درپوش‌ها با پلمپ‌های محافظ مخصوص در بدنه تعبیه شده‌اند تا ایمنی و کاربری را به صورت همزمان تضمین کنند.

مقاوم در برابر مواد سمی و خورنده

همچنین شایان ذکر است که بشکه فلزی  PLD-9000 از نوع واکنش‌ناپذیر است و بر همین اساس، بر‌خلاف بشکه‌های نسل‌های پیشین، مقاومتی بالا در برابر مواد شیمیایی، سمی و خورنده دارد که تحولی تازه در حوزه حمل و نگهداری مواد است.

قیمت مناسب، وزن متعادل و قابلیت جابجایی آسان، حفظ طعم و کیفیت مواد خوراکی در زمان طولانی، حفظ کیفیت مواد صنعتی در زمان طولانی، استحکام و مقاومت در برابر سقوط از ارتفاع و ضربه، ایمنی بالا در عدم بروز نشتی و... از دیگر مزایای این محصول جدید است.

این محصول به گونه‌ای طراحی شده است که با نگهداری طولانی مدت در شرایط آب و هوایی مختلف، با یک شست و شوی ساده قابل استفاده مجدد است.

در پایان باید گفت که برای قابلیت رهگیری بشکه فلزی اصل با نوع تقلبی و امکان رهگیری مشخصات و اصالت بشکه در حمل و نقل ایمن و اطمینان از سلامت کالا، مشخصات محصول با دستگاه‌های پیشرفته چاپ بر روی بدنه و درپوش ها درج شده است. همچنین با استفاده از سامانه حمل و  پشتیبانی فنی اختصاصی این شرکت، میتوان هر لحظه از وضعیت حمل بشکه اطلاع یافت و به تمامی اطلاعات و جزئیات محصول خریداری شده دست یافت.

جهت دریافت مشخصات و قیمت بشکه فلزی pl9000 به سایت پناد پلاستیک مراجعه کنید.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

جیب خالی، پز عالی!

ماجراجویی راک و امیلی بلانت در اعماق آمازون

حمله کیهان به رضا رشیدپور: حالا که در تلویزیون نیستی دست به سرکوب می‌زنی؟!

ماجرای جالب بازیگر شدن ساعد سهیلی: چای می‌ریختم و سرویس‌ها را نظافت می‌کردم

ایرانی‌ها برای کار و تحصیل به کجاها مهاجرت می‌کنند؟

فیلم زورگیری خشن از زن اهوازی در روز روشن

ایسر از ماوس، کیبورد و پروژکتور Vero سازگار با محیط‌زیست رونمایی کرد

معرفی ویتامین E ؛ هرآنچه باید در مورد خواص و فواید ویتامین ای بدانید

سکانسی از بازی علی شادمان در سریال «یاغی»

امبر هرد: اتهاماتِ جانی دپ باعث شد نقشم در «آکوامن» کم شود

تیزر جدید «چند میگیری گریه کنی 2» منتشر شد

چهره ها/ چهره جدید شهره سلطانی در مراسم شب بازیگر

سینما یعنی... | حس خوب

رونمایی از پوستر سریال «یاغی»

مرضیه برومند از «کلیله و دمنه» می گوید

هدیه های خانم شیرزاد هم مثل خودشه

پخش مستند «میان دو منزل» به یاد عثمان محمدپرست امشب

آهنگ «ریل» با خوانندگی حامد زمانی

موزیک ویدئوی یوسف زمانی به نام "شیک"

اجرایی طنز از موسیقی معروف فیلم «پدر خوانده»

کشف دو تن انواع موادمخدر در پایتخت

اعتراض رئیس جامعه دامپزشکان به تلف شدن توله‌های «ایران»

قتل خونین پسر جوان در جشن تولد

تصادف دو خودرو با شتر 6 کشته و زخمی برجای گذاشت

پلیس باند سارقان سابقه‌دارِ منازل را زمین‌گیر کرد

اولین گلخانه زیر آب جهان با تنوع بیش از 100 نوع میوه و سبزی

دانشجویان بین‌المللی چقدر از دانشگاه‌های ایران رضایت دارند؟

آزادسازی قیمت‌ها، حالِ نمایشگاه کتاب را گرفت

صادرات را قربانی درآمد واردات نکنید

لپ‌تاپ HP Envy 16 و Envy 17.3 با پردازنده‌های گرافیکی اینتل ARC و انویدیا RTX معرفی شدند

آدرنالین پارک

جلسه کاهش زمان صدور پروانه

یک جوری انگلیسی حرف زد که همه ترکیدن!

گورماست میخوام، تقی میخوام

باجناق و شوهر خاله ترکوندن

فیلم «اخطار پنج روزه»، آماده نمایش شد

دوره زمونه عوض شده

نیکول کیدمن از زندگی تام کروز حذف شد!

این هم معنی حریم خصوصی

چهره ها/ سلفی صمیمانه فاطمه معتمدآریا با جمعی از بازیگران

صحبت های مرحوم عثمان محمدپرست در مورد یادگیری موسیقی

آهنگ «هستی من» به خوانندگی زنده یاد ناصر عبداللهی

دوتار نوازی روح نواز از استاد زنده یاد عثمان محمدپرست

ویدئویی از دوتار نوازی مرحوم عثمان محمدپرست و آواز زنده یاد استاد شجریان

تکمیل ظرفیت بهشت زهرا تا 7 سال دیگر

بازداشت شبکه فساد تعدادی از کارکنان دولت در خراسان شمالی

مرگ فرزند یوزپلنگ هم گردن تحریم‌ها افتاد؟

کلاهبرداری 50 میلیاردی با ترفند "دعانویسی و رمالی" در فضای مجازی

روایت گروگانگیری خونین در ایلام