دوشنبه ۱۵ دي ۱۴۰۴
ورزشی

چپ‌پای پرحاشیه‌ پرسپولیس نزدیک به خروج!

چپ‌پای پرحاشیه‌ پرسپولیس نزدیک به خروج!
راه ترقی - ورزش ۳ /تعدد وینگرها و قرار نگرفتن در شکل و نظم تیمی ممکن است باعث پایان کار زودهنگام تیوی بیفوما شود. تیوی بیفوما یکی از پرسر و صداترین خریدهای پرسپولیس در ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /تعدد وینگرها و قرار نگرفتن در شکل و نظم تیمی ممکن است باعث پایان کار زودهنگام تیوی بیفوما شود.
 تیوی بیفوما یکی از پرسر و صداترین خریدهای پرسپولیس در ابتدای فصل بود. وینگری که با عملکرد قابل توجه در استقلال خوزستان نگاه‌ها را به خود جلب کرد و در انتقالی خبرساز راهی جمع سرخ‌پوشان شد. با این حال، حالا و در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی، گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال جدایی او از پرسپولیس جدی‌تر از همیشه مطرح می‌شود.
بیفوما برخلاف انتظارات، هرگز نتوانست به یک مهره ثابت و خیلی تأثیرگذار در ترکیب اصلی پرسپولیس تبدیل شود. تعدد وینگرهای چپ در لیست سرخ‌پوشان، شرایط را برای این بازیکن دشوار کرده و با تغییر کادر فنی و حضور اوسمار ویه‌را، وضعیت او پیچیده‌تر هم شده است. سرمربی برزیلی پرسپولیس هنوز به این جمع‌بندی نرسیده که بیفوما از نظر تاکتیکی و هماهنگی تیمی، گزینه‌ای ایده‌آل برای سیستم مدنظرش باشد و باتوجه به آنچه که از او در این هفته‌ها دیده با وجود زدن یک گل سه امتیازی به آلومینیوم ممکن است تصمیم سختی در مورد او بگیرد.
بیفوما یکی از زیباترین گل‌های نیم فصل اول را مقابل آلومینیوم به ثمر رساند و مهارت خود را به رخ کشید اما پرسپولیسی‌ها در همه بازی‌ها چنین کیفیتی از او ندیدند.
بازار


آمار بیفوما در نیم‌فصل اول نیز چندان چشمگیر نیست. او در لیگ برتر ۱۰ بار به میدان رفت که حاصل آن تنها یک گل و دو پاس گل بوده است. نکته قابل توجه اینکه این وینگر خارجی حتی یک‌بار هم ۹۰ دقیقه کامل در زمین حضور نداشت و مجموع دقایق بازی‌اش به ۵۸۰ دقیقه رسید. بیفوما در چهار مسابقه به دلایل مختلف در لیست حضور نداشت و در یک بازی نیز ۹۰ دقیقه کامل روی نیمکت نشست؛ آماری که برای یک خرید خارجی، فاصله زیادی با استانداردهای مورد انتظار دارد.
حواشی نیز بیفوما را رها نکرد. او در هفته پایانی حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس، در دیدار برابر ذوب‌آهن به دلیل بی‌نظمی از لیست خط خورد؛ اتفاقی که نخستین زنگ خطر جدی را برای آینده‌اش در پرسپولیس به صدا درآورد.
با این حال، جدایی بیفوما در زمستان کار ساده‌ای نیست. این بازیکن با رقم قابل توجهی به پرسپولیس پیوسته و شرایط قراردادی او، باشگاه را برای هرگونه تغییری وارد چالش مالی می‌کند. علاوه‌بر این آوردن یک جایگزین خارجی دیگر در خط حمله با کیفیتی بالاتر از بیفوما نیز کار سختی محسوب می‌شود.


در مجموع، بیفوما یکی از معماهای مهم نقل‌وانتقالات زمستانی پرسپولیس به شمار می‌رود. بازیکنی که با امید فراوان آمد اما نتوانست انتظارات را برآورده کند و حالا باید دید اوسمار ویه‌را و مدیران باشگاه چه تصمیمی برای آینده این خرید پرحاشیه خواهند گرفت.
تنها اتفاق مثبت برای پرسپولیس در مورد او، معاف شدن از پرداخت مبلغ رضایت‌نامه به استقلال خوزستان بود اما در کل پرسپولیسی‌ها از این وینگر ۳۳ساله و باتجربه انتظارات بیشتری داشتند.
با اضافه شدن ایگور سرگیف به خط حمله پرسپولیس، وینگرهایی مثل محمد عمری و امید عالیشاه که در بسیاری از بازی‌ها به عنوان مهاجم سایه نیز استفاده شدند به پست وینگر بیشتر می‌شود و این موضوع کار بیفوما را سخت‌تر هم خواهد کرد. علاوه‌بر این اوستون اورونوف نیز همانند بیفوما چپ پا است و این دو بازیکن چپ پا نتوانستند همزمان با هم در ترکیب زوجی طوفانی بسازند.
در نهایت باتوجه به تاکتیک او، بیفوما ممکن است مشتری‌های زیادی پیدا کند اما مسئله مهم قیمت بالای اوست که می‌تواند تیم‌های دیگر را از جذب این وینگر اهل کنگو منصرف کند. حالا باید دید آیا بیفوما همانند رفیق صمیمی‌اش، سرژ اوریه، وارد لیست خروج خواهد شد یا خیر.


نظرات شما