پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
ورزشی

درخواست مهم حجت کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس | آخرین خبر

درخواست مهم حجت کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس | آخرین خبر
راه ترقی - ورزش ۳/مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد. تیم فوتبال تراکتور تبریز پس از شروع مقتدرانه در فصل ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.
تیم فوتبال تراکتور تبریز پس از شروع مقتدرانه در فصل جدید و کسب دو پیروزی ارزشمند در دو هفته ابتدایی مقابل پیکان و سپاهان، خود را در قامت یک مدعی جدی نشان داده و در مسیر قهرمانی قدم برمی‌دارد.
با این حال، رای کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت تماشاگران از حضور در دیدار حساس آینده تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر که روز دوشنبه، دوم شهریورماه برگزار می‌شود، به دغدغه اصلی مدیران، کادر فنی و هواداران پرشور تبریزی تبدیل شده است.
سید حجت کریمی، مدیرعامل باشگاه تراکتور در گفت‌وگو با "ورزش سه" پیرامون مسابقه حساس با پرسپولیس و تمهیدات این باشگاه، با دادن یک تضمین بزرگ بابت برقراری نظم و آرامش در این مسابقه عنوان کرد: من قول می‌دهم تمام تلاشمان را به کار ببندیم تا فضایی کاملا سالم برای همیشه در این مسابقه ایجاد شود. ان‌شاالله با کمک بازیکنان، مربیان و تماشاگران فهیم تراکتور، بهترین جوِ تاریخ بازی‌های پرسپولیس و تراکتور را در ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم خواهیم زد. من شرافت کاری و تجربه‌ام در این دوره مدیریت فوتبال را گرو می‌گذارم و مطمئنم غیر از این نخواهد شد.

راه ترقی


او با بیان اینکه شرایط نسبت به گذشته تغییر کرده و مردم آگاه‌تر و متحدتر از قبل هستند، گفت: مسائلی که در گذشته وجود داشت و خصومت‌هایی که گاهی بی‌دلیل بروز پیدا می‌کرد و بیش از اندازه هم بزرگ می‌شد، دیگر جایی در رقابت تراکتور با پرسپولیس و سایر تیم‌ها ندارد. این دیدار صرفا یک رقابت ورزشی زیبا و بزرگ خواهد بود که مطمئنم برگزاری آن در استادیومی لبریز از تماشاگر، فوتبال ایران را از هیجان لبریز خواهد کرد.
مدیرعامل تراکتور درباره بی‌اثر بودن تنبیه‌های بدون تماشاگر تصریح کرد: اگر این تصمیمات برای بهبود وضعیت ورزشگاه‌ها گرفته شده که خروجی آن موفقیت‌آمیز نبوده و فقط به کاهش تماشاگر و سرد شدن فضای مسابقات انجامیده است. با توجه به اینکه محرومیت هم برای بازی رفت و هم برگشت لحاظ شده، درخواست مشخص ما از مسئولان ذی‌ربط این است که هر دو محرومیت برداشته شود تا هر دو تیم در شرایطی عادلانه، در بازی رفت و برگشت در حضور تماشاگرانشان به میدان بروند.
مدیرعامل باشگاه تراکتور با تاکید بر رایزنی‌های صورت‌گرفته با مسؤولان استانی و امنیتی گفت: جا دارد تشکر کنم از مسؤولان استانی و نهادهای امنیتی که در این زمینه همکاری لازم را با ما انجام دادند. امیدوارم فدراسیون فوتبال نیز رای جدیدی در این رابطه صادر کند. صادقانه می‌گویم، حتی اگر بازی رفت در تهران هم برگزار می‌شد، من دوست داشتم با حضور تماشاگران باشد؛ چراکه با شروع لیگ، شور و نشاط به فضای جامعه برگشته و برگزاری بازی بدون تماشاگر، دقیقا بر ضد جریان خوبی است که در این چند هفته راه افتاده است.
او اضافه کرد: تقاضای من هم از مدیران پرسپولیس و هم از مسؤولان فدراسیون این است که این مسئله را فراتر از یک رقابت ساده باشگاهی ببینند و به اثرگذاری آن در کلیت فوتبال توجه کنند. ما، پرسپولیس، استقلال و سپاهان رقبای دیرینه‌ای هستیم و مسابقات میان ما باید با حضور حداکثری تماشاگران و شبیه به یک جشن فوتبالی برگزار شود؛ اتفاقی کم‌نظیر در سطح آسیا که می‌تواند تولد دوباره لیگ ما را بعد از دوره‌ای سخت اعلام کند.
کریمی در پایان با انتقاد از آرای انضباطی سلبی عنوان کرد: متاسفانه رای کمیته انضباطی مبنی بر عدم برگزاری بازی با حضور تماشاگر، به دغدغه این روزهای هواداران، بازیکنان و مدیران تراکتور تبدیل شده ؛ در حالی که به نظر من اصلا نیازی به این آرای سلبی نیست. فوتبال ایران، به‌ویژه در شرایط جدید بعد از جنگ و در روزهایی که جامعه ما بیش از هر زمان دیگری به شور و نشاط احتیاج دارد، نیازمند استادیوم‌های پر از تماشاگر است. این شرایط می‌طلبد که چنین محرومیت‌هایی لغو و شکل تصمیم‌گیری‌ها تغییر پیدا کند.


نظرات شما