راه ترقی - خراسان / دزد معتاد وسابقه داری که ازانباری یک منزل خالی ازسکنه،اموال متعلق به هیئت مذهبی محله را سرقت کرده بود،هنگام انتقال آن ها برای فروش به خریدارضایعات دستگیر شد.
ماموران کلانتری درحال انجام وظیفه و گشت زنی دربولوار وحدت بودند که به جوان ۳۵ساله معتادی مشکوک شدند. این جوان۲کیسه بزرگ و سنگین را به سختی بردوش خود حمل می کرد و قالیچه ای را نیز به همراه داشت.
ماموران دربازرسی ازکیسه ها،تعداد زیادی چهارچوب قطعه شده پنجره های آلومینیومی،۵۰مترسیم برق خانگی،چندمترکابل تلفن ،ابزارسرقت و۵۰عددقاشق و چنگال کشف کردند که متهم قصد داشت آن ها را به انبارخریدارضایعات منتقل کند. این جوان ۳۵ساله که اعتیاد شدیدی به موادمخدرصنعتی دارد و اهل یکی ازشهرهای شمال کشور است برای انجام بازجویی به مقرانتظامی انتقال یافت و با دستورسرهنگ مومنی(رئیس کلانتری)مورد بازجویی های فنی قرارگرفت.بررسی های مقدماتی دردایره تجسس نشان داد که متهم مذکور چندین سابقه کیفری سرقت ازمنازل ،اماکن،محتویات خودرو،خرید و فروش موادمخدر وایجاد مزاحمت داردواکنون نیز به منزل خالی ازسکنه دستبرد زده است.
با شناسایی مالباخته مشخص شد اموال مذکور به هیئت مذهبی محله تعلق دارد و چندروز قبل ازانباری منزل سرقت شده است. با تحویل اموال سرقتی به شاکی پرونده، متهم مذکور نیز با دستور مقام قضایی روانه زندان شد.