راه ترقی

آخرين مطالب

هدیه یک تبلت؛ با هدیه یک مدرسه و تمام کتابخانه‌های دنیا را به بچه‌ها هدیه دهید معاونت امور زنان و خانواده

هدیه یک تبلت؛ با هدیه یک مدرسه و تمام کتابخانه‌های دنیا را به بچه‌ها هدیه دهید
  بزرگنمايي:

راه ترقی - جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور در این طرح برگزار شد

جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور در این طرح برگزار شد جلسه توجیه طرح نهضت ملی هدایت با شعار هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک مدرسه - یک کلاس به منظور بهره‌برداری از ظرفیت بانوان کشور برای اجرای این طرح با حضور معصومه ابتکار و معاونین و مدیران وزارت آموزش و پرورش، مشاوران امور بانوان فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
معصومه ابتکار در این جلسه تاکید کرد: در بحث آموزش هم با موضوع فقر سروکار داریم و هم با موضوع عدالت جنسیتی که در دوران کرونا تشدید شده است. بخشی از مشکل را رسانه ملی با برنامه مدرسه تلویزیونی حل کرده،اما هنوز همه مشکلات حل نشده و هر معلمی باید با دانش آموزان خود ارتباط برقرار کند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از حرکت خوبی که برای تأمین تبلت دانش‌آموزان آغاز شده است، گفت: اینکه شما با بخش‌های مختلف در حال کار هستید و همه دستگاه‌ها در این طرح سهم داشته‌اند، باارزش است. 
معاون رییس جمهور اظهار امیدواری کرد با رعایت الزامات بهداشتی کامل از سوی عموم مردم شرایط کرونا رو به بهبود رود و در شهرهای سفید به سمت آموزش حضوری حرکت کنیم و افزود: ناچاریم مشکل تبلت و ابزار هوشمند را حل کنیم و بهترین راه مشارکت مردم و خیرین هستند. بسیاری افراد نذرهایی برای ایجاد مدرسه و کمک به تجهیزات مدرسه دارند که می تواند برای تامین تبلت تغییر جهت دهند، چون امروز تبلت همان مدرسه است.
وی ادامه داد: در عین حالی که تحولات خوبی در تحقق عدالت آموزشی در کشور داشته‌ایم، پاسخ آموزش و پرورش به کرونا سریع، به موقع و با کیفیت خوب بود. وزیر آموزش و پرورش در اجرای طرح آموزش مجازی با مخالفت‌های زیادی مواجه شد اما خوب پیش رفت که جای تقدیر دارد.
وی بر اهمیت موضوع انتقال مهارت های زندگی در عصر جدید و انقلاب دیجیتال تاکید کرد و گفت: به موضوع استفاده صحیح از فضای مجازی هم باید توجه شود و در خواست ما این است که در شبکه شاد آموزش مهارت های صحیح استفاده از فضای مجازی برای خانواده ها و دانش آموزان ارائه شود.
در این جلسه معصومه ابتکار با اشاره به اینکه در این روزها هم به شکل معنایی و هم به شکل آئینی به وجود حضرت زهرا(س) توسل می‌کنیم، گفت: باید به وجود ایشان توجه فرهنگی در حوزه آموزش و پرورش نیز داشته باشم. این بانو معرفت، حکمت و دانایی ویژه‌ای فراتر از عصر خودشان داشتند و دارای کمالات فکری و معنوی بوده‌اند که باید از این جنبه‌ها نیز به ایشان توجه داشته باشیم.
وی پیشنهاد کرد: در شبکه شاد و شبکه‌های مرتبط با وزارت آموزش و پرورش خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) با ترجمه آیت‌الله مکارم شیرازی در دسترس قرار داده شود و به هر ترتیبی که مسئولان آموزش و پرورش صلاح می‌دانند زمینه توجه دانش‌آموزان به این خطبه را فراهم کنند.
ابتکار به محتوای خطبه فدکیه نیز اشاره کرد و گفت: این خطبه بسیار عجیب است؛ فلسفه خلقت، سیر زندگی انسان‌ها، بیان حوادث تاریخی و شرایط بعثت، تحولات فکری و معنوی دوران بعثت، پیرایه‌هایی که به دین و تفکر دینی زده شده و در نهایت آینده‌نگری بی‌نظیری که هشدار می‌دهد چه آینده‌ای در پیش رو داریم اگر به این نکات توجه نکنیم در این خطبه آمده است.
وی اعلام کرد: اگر مسابقه‌ای برای این خطبه ترتیب داده شود، معاونت امورزنان و خانواده نیز بخشی از جوایز آن را تقبل خواهد کرد.
ابتکار در پایان هشدار داد: دانش‌آموزان کم تجربه هستند و نمی‌دانند وارد چه عرصه‌ای شده‌اند و شاید عرصه مجازی را با واقعی مقایسه کنند. در حالی که این دو عرصه بسیار متفاوت و حتی متضاد هم است. برای مثال مبنای روابط در فضای مجازی بی‌اعتمادی است و با مبنای ارتباط در فضای حقیقی که اعتماد است بسیار متفاوت است. تا یک سال قبل استفاده از تبلت و موبایل در مدارس ممنوع بود اما اکنون مجبوریم مدرسه را وارد تبلت کنیم. ما از آموزش‌ها عقب هستیم و باید بیشتر برای آموزش مهارت‌های استفاده از فضای مجازی کار کنیم. والدین و دانش‌آموزان باید آسیب‌ها و مخاطرات این فضا را بشناسند و بدانند با یک کلیک چه مخاطراتی ممکن است برای سلامت آنها ایجاد شود.
به گزارش ایکنا؛ در پایان این نشست نیز به صورت نمادین چند تبلت از سوی ابتکار به چند دانش‌آموز اهدا شد.


در این نشست سید جواد حسینی، معاون وزیر آموزش‌ و پرورش با اعلام اینکه اکنون 70 درصد دانش‌آموزان در شبکه شاد مشغول یادگیری هستند، گفت: بسیاری از دانش‌آموزان از تبلت یا تلفن همراه والدین استفاده می‌کنند ودرصدی نیز به هیچ ابزاری دسترسی ندارند، بنابراین در مجموع 30 درصد محرومیت را مطرح می‌کنیم که برای تامین آن حداقل 12 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: از آنجا که چنین اعتباری نداریم خواهان مشارکت مردم در هدیه تبلت به دانش آموزان هستیم. در این مسیر تاکنون 150 هزار تبلت فراهم شده؛ پویش نذر هوشمند 21 هزار تبلت و خیرین مدرسه‌ساز قول همکاری داده اند. 13 هزار تبلت از سوی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان تأمین می‌شود و انجمن اولیای خردمند فرزندان هوشمند نیز آماده همکاری هستند. پویش «من حاضرم» و پویش جمعیت هلال احمر از هفته آینده آغاز به کار می کند و دو هزار تبلت نیز برای ایتام تهیه خواهد شد. کمیته امداد امام، شورای شهر، بنیاد برکت،یونیسف و سایر نهادها نیز مشارکت در این حوزه را پذیرفته‌اند.


لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/228684/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای ستاره سابق لیورپول درمورد جانشین کلوپ

مدیرعامل مس: مشخص شد مشکل ما بازیکنان نبودند

رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد

عبدولی در فینال جام تختی؛ هدایت به محمودی رسید

پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم

هدیه به حسینی قبل از پرسپولیس

آلگری: اول صعود به چمپیونزلیگ، بعد قهرمانی جام حذفی

تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی

پوستکوگلو: نمی‌خواهیم اجازه بدهیم آرسنال قهرمان شود

اعتراف پپ: انتظار نداشتم برای قهرمانی بجنگیم

پیشنهاد وزارت ورزش برای تعیین مدیریت پرسپولیس و استقلال

تناقض سازمان‌ لیگ و سردرگمی تیم‌ها

ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار

آغاز ثبت‌نام برنامه‌های روز و هفته جهانی نجوم از فردا

آیا ماه به زمین نزدیک است؟

تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا

فرود زیبای مجدد فالکون 9

چرا با افزایش سن سرعت حرکت ما کم می‌شود؟

شاعرانه/ چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو

یک جهان راز درآمیخته داری به نگاه

عشق زندگی می بخشد

اکنون کجاست؟ کسی که فراموشش کردم

با آنکه دلم از غم هجرت خون است

داستانک/ راه نجات

سیگنال مثبت به بورس تهران

هشدار بانک جهانی درباره نفت 100 دلاری

علت گرانی شدید قیمت پیاز

کندوی پول ساز | چطور محصولی مثل عسل را صادر کنیم؟

گل برتر هفته 30 لیگ برتر پرتغال

منافی: انتخاب سرمربی پرسپولیس باید به پایان فصل موکول شود

جعفری: استقلال لحظه آخر شانس آورد

واکنش رئیس لالیگا به ماندن ژاوی

پیام وزیر ورزش به‌ مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای

موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم امباپه به بایرن بیاید

پیروزی فاینورد با حضور کوتاه مدت علیرضا جهانبخش

دردسر توخل؛ غیبت دوباره دو ستاره بایرن مونیخ

پوستر فدراسیون فوتبال برای دیدار امروز فوتسال ایران و ازبکستان

تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد

گزارش رسانه روسی از دوران طلایی سردار آزمون در زنیت

آغاز بازی های انتقامی پرسپولیس و اوسمار

راز لگد تاریخی کلینزمن؛ مقابل تراپاتونی گریه کردم!

توئیت مهدی فضائلی درباره سردار بلندپایه سپاه

تصاویر جدید از سردار قاآنی با پوشش غیرنظامی

پیام رئیسی در پی درگذشت عروس امام خمینی

اظهارات وزیر کشور درخصوص دور دوم انتخابات مجلس

فرمانده سپاه با خانواده شهید حاجی‌رحیمی دیدار و گفت‌وگو کرد

رئوفیان: هر کس رئیس مجلس شود شورای وحدت با او همکاری می‌کند

مصباحی مقدم: دشمنان شکست خورده در حال تدارک استراتژی جدید برای ضربه زدن به نظام هستند

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

معاون اجرایی ارتش: هر تهدیدی علیه ایران را در نطفه خفه خواهیم کرد