شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فرهنگ و هنر

ورود به زندگی سلبریتی‌ها می‌تواند برای هر مخاطبی جذاب باشد

ورود به زندگی سلبریتی‌ها می‌تواند برای هر مخاطبی جذاب باشد
راه ترقی - ایلنا / مهدی فتاحی گفت: اگر بخواهم دغدغه فیلم سینمایی «بیلبورد» را در یک جمله بیان کنم، فیلم می‌خواهد به مخاطبش بگوید که "خودت باش!". مهدی فتاحی تهیه‌کننده فیلم ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایلنا / مهدی فتاحی گفت: اگر بخواهم دغدغه فیلم سینمایی «بیلبورد» را در یک جمله بیان کنم، فیلم می‌خواهد به مخاطبش بگوید که "خودت باش!".
مهدی فتاحی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بیلبورد» که امسال در بخش سودای سیمرغ چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد، گفت: «بیلبورد» فیلمنامه خیلی خوبی داشت که درباره سینما بود، معمولاً فیلم‌هایی که درباره خود سینما هستند برای تماشاچی و برای تیم سازنده جذابیت خاصی دارند. من فیلمنامه را خواندم و برایم جذاب بود و آقای دشتی هم از کارگردان‌های بسیار خوبی است که در سینمای کوتاه واقعاً آثار باکیفیتی خلق کرده و جوانی بااستعداد و باانگیزه است. برای من این دو دلیل باعث شد که برای ساخت «بیلبورد» ترغیب شوم.
بازار


فتاحی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه «بیلبورد» به زندگی یک سوپراستار سینما می‌پردازد، این فیلم کاملاً برآمده از تخیل نویسندگانش است و این قصه خلق شده از هیچ الگوی واقعی نیست. پس از اینکه فیلمنامه را خواندم و برایم اثر جذابی بود تغییراتی هم در فیلمنامه انجام شد و وارد پروسه تولید شدیم.
این تهیه‌کننده درباره تفاوت فیلم «بیلبورد» نسبت به دیگر آثاری که در سینمای ایران با موضوع سوپراستارها یا سلبریتی‌های سینما ساخته شده‌اند، گفت: پرداختن به چنین قصه‌ای این ویژگی را دارد که اگر به خوبی از پس آن بربیایید می‌تواند فیلمی بسیار مورد توجه باشد و اگر نتوانید قصه را به خوبی روایت کنید می‌تواند برای شما شکست سنگینی باشد. اگر بخواهم دغدغه فیلم سینمایی «بیلبورد» را در یک جمله بیان کنم، فیلم می‌خواهد به مخاطبش بگوید که " alt="راه ترقی" width="100%" />

وی افزود: «بیلبورد» با دیگر فیلم‌هایی که به زندگی سلبریتی‌ها پرداخته‌اند، تفاوت دارد. من به شخصه نگاهی منفی به سلبریتی‌ها ندارم، اما نگاه‌ها متفاوت است و هر کس در جامعه می‌تواند نظر خودش را داشته باشد. «بیلبورد» از جنبه‌ای وارد زندگی سلبریتی‌ها شده که فکر می‌کنم برای مخاطب جذاب باشد؛ در واقع ما از جنبه جامعه‌شناختی به این موضوع ورود نکردیم و آنچه که می‌توانم در نوع پرداختن به این قشر در این فیلم بگویم این است که «بیلبورد» از جنبه مادرانگی وارد زندگی سلبریتی‌ها می‌شود. ما قصه یک سلبریتی را روایت کردیم که شاید در برخی کارهایش ضعف داشته باشد اما در نهایت به نقطه‌ای می‌رسد که می‌فهمد زندگی شخصی خودش خیلی بهتر و مهم‌تر از داستان‌هایی است که در دنیای مجازی روایت می‌شود و مورد توجه قرار می‌گیرد. 
فتاحی در ادامه اظهار کرد: ما سعی کردیم رویکردی هنری داشته باشیم، این فیلم در بخش خصوصی ساخته شده و یکی از دغدغه‌های ما در تولید «بیلبورد» این بود که وامدار هیچ ارگانی نشویم. اصلی‌ترین دغدغه ما ساخت یک فیلم خوب بود و فکر می‌کنم مخاطب «بیلبورد» با خوشحالی سالن سینما را ترک خواهد کرد، چون فیلم موضوعی ملتهب دارد که برای بیننده جذاب است و به خوبی هم این داستان به پایان می‌رسد و از طرفی علاقه‌مندان به سینما هم می‌توانند این فیلم را دوست داشته باشند.
این تهیه‌کننده در پایان درباره حضور در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر گفت: قطعاً ما هم از اتفاقات اخیری که در کشور رخ داد و هموطنانی را در این اتفاقات از دست دادیم، ناراحت هستیم. «بیلبورد» زمانی ساخته شد و به جشنواره فجر ارائه شد که اصلاً اتفاقات تلخ اخیر در کشور رخ نداده بود. به نظر من از آنجا که جشنواره فجر ویترینی برای سینمای ایران است اگر این فیلم را به این رویداد ارائه نداده بودیم، در حق سینما، کسانیکه در این سینما کار می‌کنند و کسانی که در ساخت «بیلبورد» با همدلی نقش داشتند، جفا کرده بودیم. افراد زیادی در ساخت این فیلم نقش داشتند، کارگردان فیلم زحمات بسیاری برای آن کشید و طبیعتاً هر کارگردانی علاقه‌مند به دیده شدن اثرش است پس جشنواره می‌تواند فرصتی برای این اتفاق باشد و همانطور که گفتم اگر ما این شانس را از عوامل «بیلبورد» می‌گرفتیم در حقشان جفا کرده بودیم. 
فتاحی در پایان گفت: جشنواره فجر در همه دوره‌ها درگیر حواشی خاص خودش بوده و امسال این حواشی به دلایل مختلف بیشتر بوده و کسانیکه جشنواره را نقد می‌کنند و می‌خواهند این رویداد ضعیف‌تر شود، معمولاً افرادی هستند که اصطلاحاً پیش‌تر از این نمد برای خودشان کلاه دوخته‌اند و در واقع کسانی هستند که سال‌ها پای این جشنواره ایستاده بودند و حالا از تحریم صحبت می‌کنند. با این حال خوشبختانه مردم ما باهوش هستند و راست و دروغ را خیلی خوب تشخیص می‌دهند. سینما فقط برای عده‌ای خاص نیست و به همه مردم تعلق دارد و ما هم با کمال میل و اشتیاق فیلم را به این رویداد ارائه دادیم.
🔹"آخرین خبر" در روبیکا


نظرات شما