راه ترقی - اعتماد / معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده ناپدید شدن دختری ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال و اختفای وی خبر داد.
سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در تشریح جزئیات این پرونده اظهار داشت: در پی وصول گزارشی از کلانتری ۱۱۱ هفتچنار به دنبال دادخواهی زنی تبعه افغانستان مبنی بر مفقود شدن دخترش، رسیدگی تخصصی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار اداره چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
سرهنگ نثاری افزود: کارآگاهان در بررسیهای اولیه و با انجام تحقیقات میدانی، بازبینی دوربینهای مداربسته و تحقیقات محلی دریافتند که فقدانی پس از خروج از منزل، با پسر جوانی که از قبل در داخل کوچه منتظر وی بوده ملاقات کرده و سپس محل را ترک کرده است.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: در جریان اقدامات اطلاعاتی و با بررسی بیشتر، مشخص شد وی در روزهای منتهی به ناپدیدشدن با سیمکارتی ناشناس در ارتباط بوده است. بررسی مخابراتی نشان داد تلفن فقدانی همزمان در یک موقعیت مکانی فعال بوده و نهایتاً تلفن همراه فقدانی از دسترس خارج شده است.
وی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات و با تجزیه و تحلیل اسناد و مدارک و نتایج اقدامات اطلاعاتی، محرز شد سیمکارت ناشناس در اختیار فردی به نام فرزین از اتباع افغانستان قرار داشت. با هماهنگی مقام قضایی و اخذ دستورات لازم و همچنین با همکاری پلیس فتا، مشخص شد متهم ، دختر نوجوان را به شمال کشور منتقل و مخفی کرده است.
سرهنگ نثاری خاطرنشان کرد: کارآگاهان با رصد نامحسوس ، اطلاعاتی ، شناسایی محلهای تردد و پاتوقهای متهم و با بهرهگیری از اقدامات خاص پلیسی، طی یک قرار صوری وی را شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر و به مقر پلیس آگاهی منتقل کردند.
وی در پایان گفت: متهم در تحقیقات فنی و جامع به صراحت اعتراف کرد که از حدود یک سال قبل با دختر جوان آشنا شده و با انگیزه عاطفی و از طریق وعدههای واهی و جلب اعتماد، وی را ترغیب به ترک منزل کرده و پس از طراحی قبلی، او را به شهر مورد نظر برده و در اتاقی استیجاری مخفی کرده است.
در نهایت با راهنمایی متهم، دختر 18 ساله در سلامت کامل شناسایی و تحویل خانواده شد و متهم نیز به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرای ناحیه ۲۷ امور جنایی تهران معرفی شد.
بازار ![]()