شنبه ۲۷ تير ۱۴۰۵
ورزشی

تمدید لیورپول با سوبوسلای تا سال ۲۰۳۱

تمدید لیورپول با سوبوسلای تا سال ۲۰۳۱
راه ترقی - ایسنا/باشگاه لیورپول قرارداد دومینیک سوبوسلای را برای پنج سال دیگر تمدید کرد. باشگاه لیورپول به صورت رسمی از تمدید پنج‌ساله قرارداد دومینیک سوبوسلای خبر داد تا ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /باشگاه لیورپول قرارداد دومینیک سوبوسلای را برای پنج سال دیگر تمدید کرد.
باشگاه لیورپول به صورت رسمی از تمدید پنج‌ساله قرارداد دومینیک سوبوسلای خبر داد تا این هافبک ۲۵ ساله حداقل تا تابستان ۲۰۳۱ در آنفیلد ماندنی شود.
سوبوسلای که تابستان ۲۰۲۳ با قراردادی ۶۰ میلیون پوندی از لایپزیش به لیورپول پیوست، فصل گذشته یکی از تأثیرگذارترین بازیکنان تیم بود و در تمامی رقابت‌ها با ثبت ۱۳ گل و ۱۲ پاس گل، نقش مهمی در موفقیت‌های قرمزها ایفا کرد.
این ملی‌پوش مجارستانی پس از امضای قرارداد جدید گفت: «همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد و هیچ‌وقت کاملاً راضی نمی‌شوم. دوست دارم الگو باشم و تا جایی که بتوانم با عملکردم برای دیگران نیز الهام‌بخش باشم.»
او ادامه داد: «وقتی به لیورپول آمدم، گفتم می‌خواهم همه جام‌های ممکن را به دست بیاورم. این هدف حتی برای یک لحظه هم تغییر نکرده است. می‌خواهم هر جامی که در این کشور امکانش وجود دارد را فتح کنم و البته لیگ قهرمانان اروپا هم یکی از اهداف اصلی من است. برای رسیدن به آن کاملاً آماده‌ام.»
سوبوسلای که دو سال دیگر از قرارداد قبلی‌اش باقی مانده بود، پس از ماه‌ها مذاکره میان نمایندگانش و ریچارد هیوز، مدیر ورزشی لیورپول، سرانجام به توافق نهایی با باشگاه رسید.
گفته می‌شود مذاکرات در هفته‌های اخیر سرعت بیش‌تری گرفت و قرارداد جدید نیز در همین هفته به امضا رسید. با این توافق، هم باشگاه و هم خود بازیکن معتقدند بهترین سال‌های دوران حرفه‌ای سوبوسلای هنوز در پیش است.
جالب این که محمد صلاح، ستاره پیشین لیورپول که در پایان فصل از این تیم جدا شد، چند ماه پیش از سوبوسلای به عنوان «یکی از بهترین بازیکنان جهان» یاد کرده بود.


نظرات شما