راه ترقی - ورزش 3 /بازیکنان استقلال خوزستان پس از غافلگیر کردن تراکتور، نخستین پیروزی فصل خود را با برگزاری رقص یزله در رختکن جشن گرفتند.
کمتر کسی انتظار داشت استقلال خوزستان بتواند تراکتور قدرتمند و صدرنشین را شکست دهد. آبیهای خوزستانی حتی از شرایط معمول میزبانی برخوردار نبودند و به دلیل آماده نبودن ورزشگاه غدیر، در ورزشگاه دستگردی تهران به میدان رفتند، اما با ارائه یک بازی حسابشده به برتری یک بر صفر رسیدند.
پس از سوت پایان مسابقه، بازیکنان استقلال خوزستان در رختکن سر از پا نمیشناختند. آنها مطابق رسم همیشگی خود حلقه شادی تشکیل دادند و با دستزدن، خواندن و اجرای رقص یزله، اولین برد فصل را جشن گرفتند.
رسانه رسمی باشگاه استقلال خوزستان نیز ویدیویی از این شادی منتشر کرد که شور و هیجان بازیکنان و اعضای کادر فنی را نشان میداد. در توضیح این ویدیو نوشته شد: «رختکن استقلال خوزستان غرق در شادی، جشن همدلی پس از پایان بازی.»

این برد برای امیر خلیفهاصل بازگشت به زندگی بود. چند روز قبل و پس از شکست استقلال خوزستان مقابل سپاهان، تعدادی از هواداران در اصفهان علیه او شعار داده بودند، اما این سرمربی حالا موفق شد نخستین شکست فصل تراکتور جواد نکونام را رقم بزند و همراه بازیکنانش یکی از غیرمنتظرهترین نتایج هفته را جشن بگیرد.