راه ترقی - ایرنا / دادگستری رضوانشهر اعلام کرد: رئیس بنیاد مسکن این شهرستان به اتهام ارتشاء و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بازداشت شد.
به گزارش دادگستری شهرستان رضوانشهر، در ادامه اقدامات دستگاه قضایی در راستای مقابله با مفاسد اداری و اقتصادی، رئیس بنیاد مسکن شهرستان رضوانشهر به اتهام ارتشاء و با دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بازداشت شد.
«این اقدام در پی بررسیهای انجامشده پیرامون پرونده مربوط به تخلفات مالی و اداری صورت گرفته و فرد مذکور در حال حاضر تحت نظر مرجع قضایی قرار دارد.»
«تحقیقات مقدماتی پرونده با دستور هادی بشری دادستان عمومی و انقلاب رضوانشهر در حال انجام است و ابعاد مختلف موضوع و نحوه ارتباط متهم با سایر افراد مرتبط با پرونده در دست بررسی قرار دارد.»
«دستگاه قضایی شهرستان رضوانشهر بر استمرار برخورد قاطع و قانونی با هرگونه فساد اداری و اقتصادی و سوءاستفاده از موقعیت شغلی تأکید دارد.»
پیش از این در رضوانشهر از ۱۷ مرداد تا ۱۱ شهریور ماه ۲ عضو شورای شهر، یکی از بخشداران این شهرستان، یک دهیار، یک کارمند بخشداری، ۲ کارشناس از اداره های جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن و ۲ نفر تسهیل کننده به اتهام دریافت رشوه و فساد مالی دستگیر شده بودند.