چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵
اقتصاد

۵۰ درصد تولید آسیب‌دیده پارس جنوبی به مدار برگشت

۵۰ درصد تولید آسیب‌دیده پارس جنوبی به مدار برگشت
راه ترقی - فارس/ پس از آسیب‌های واردشده به تأسیسات پارس جنوبی، روند بازگردانی ظرفیت تولید با سرعت در حال انجام است و به گفته معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت، تا پایان شهریورماه ...
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس / پس از آسیب‌های واردشده به تأسیسات پارس جنوبی، روند بازگردانی ظرفیت تولید با سرعت در حال انجام است و به گفته معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت، تا پایان شهریورماه ۵۰ درصد ظرفیت آسیب‌دیده به مدار تولید بازگشته است.
احمد زراعتکار، معاون برنامه‌ریزی وزیر نفت اظهار کرد: پس از آسیب‌های واردشده به ظرفیت تولید پارس جنوبی، برنامه بازگردانی ظرفیت در دستور کار قرار گرفت و همکاران ما توانستند برخی واحدها را زودتر از زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده به مدار بازگردانند.
وی افزود: با اقداماتی که انجام شده، تا پایان شهریورماه حدود ۵۰ درصد ظرفیت آسیب‌دیده به سرویس بازگشته و تولید در این بخش از سر گرفته شده است.
زراعتکار ادامه داد: در بخش تأمین مالی نیز گروه‌های مالی کشور پای کار آمده‌اند و چهار پروژه تأمین مالی داخلی در چارچوب یکی از بزرگ‌ترین فاینانس‌های کشور شکل گرفته و عملیات بازسازی بر همین اساس در حال پیشرفت است.
وی تأکید کرد: برنامه پیش‌بینی‌شده برای بازگردانی ظرفیت محقق شده است و پیش از آغاز فصل زمستان نیز تمام برنامه‌های پیش‌بینی‌شده انجام خواهد شد.
زراعتکار در پایان با اشاره به نقش مصرف‌کنندگان در عبور از شرایط موجود گفت: مردم نیز باید با صرفه‌جویی در مصرف انرژی به پیشرفت این برنامه کمک کنند.


نظرات شما