راه ترقی - ایرنا / جانشین فرماندهی انتظامی هرمزگان گفت: پلیس آگاهی استان هرمزگان در عملیاتی منسجم و غافلگیرانه، هسته مرکزی یک باند سازمانیافته سرقت منزل را که در چندین شهرستان استان به فعالیت میپرداختند، منهدم کردند.
سرهنگ علی عزیزیان روز سه شنبه در توضیح این خبر افزود: در پی وقوع چندین فقره سرقت سریالی و باندی از منازل مسکونی با شگرد تخریب درب منازل (توپی زنی) در شهرستانهای بندرعباس، بستک، پارسیان و بندر لنگه، با توجه به حساسیت بالای موضوع و ماهیت سازمانیافته جرایم، موضوع در دستور کار ویژه پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی استان هرمزگان طی انجام تحقیقات میدانی و اقدامات فنی و تخصصی، متوجه شدند که اعضای این باند با بهرهگیری از یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ با پلاکهای جعلی و مسروقه، از استانهای دیگر به استان هرمزگان وارد شده و با هدف سرقت طلا و جواهرات از منازل، اقدام به سرقت می کردند.
این مقام انتظامی استان تصریح کرد: پس از شناسایی هویت ۲ نفر از اعضای اصلی این باند، با گرفتن دستور مقام قضایی، مأموران پلیس آگاهی در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه، به مخفیگاه متهمان اعزام شدند و آنان را دستگیر و به مراکز پلیس منتقل کردند.
جانشین فرمانده انتظامی استان اضافه کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، مشخص شد اعضای این باند از سارقان حرفهای و سابقهدار هستند و سرکرده این باند دارای ۱۳ فقره سوابق کیفری سنگین از جمله سرقتهای مسلحانه و به عنف و سرقت منزل بوده و پیش از این به ۵۰ سال حبس محکوم شده بود و همدست وی نیز دارای سوابق متعدد کیفری است.
سرهنگ عزیزیان با اشاره به حجم بالای جرایم انجام شده توسط این گروه، افزود: در بازجوییهای فنی، متهمان به ۵۰ فقره سرقت از منازل اعتراف کردند که مجموع ارزش اموال مسروقه توسط اعضای این باند بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد و در بررسیها مشخص شد ۲ نفر مالخر که در چرخه سرقت و خرید اموال مسروقه نقش داشتند که آنان نیز دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: اموال مسروقه کشف و با هماهنگی و دستور مقام قضایی، جهت جبران خسارت، به مالباختگان تحویل داده شد.